ГАВРА: Кметът на Пазарджик Тодор Попов излъга с пари за инвитро, семейства потъват с бързи кредити, за да имат деца

Поредна излагация от страна на компрометирания кмет на Пазарджик

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/gavra-kmetat-na-pazardzhik-todor-popov-izlaga-s-pari-za-invitro-semeystva-potavat-s-barzi-krediti-za-da-imat-deca/113784 SvobodnoSlovo.eu
ГАВРА: Кметът на Пазарджик Тодор Попов излъга с пари за инвитро, семейства потъват с бързи кредити, за да имат деца

Поредна излагация от страна на компрометирания кмет на Пазарджик

Отдавна дискредитирания кмет на Пазарджик, Тодор Попов, отново е обвинен в манипулации и обещания, които не са изпълнени. На този път той измами жените, записани в програмата "Инвитро" към Общината, които се надяваха да получат по 3000 лева помощ за процедурата и така да си осигурят възможността да станат родители.

Инвитрото е процедура, която изисква съществени финансови средства - около 20 000 лева. Общинската комисия с името "Инвитро" обещава помощ от по 3000 лева на двойки, които са входирали фактури за проведените процедури в общината.

Според информация от наш източник, комисията вече е одобрила над 15 двойки. Но не всички получат помощта навреме - има случаи на двойки, които чакат парите от декември миналата година и от началото на тази година. Максималният срок за изплащане е 3 месеца, но обещаната помощ все още не е предоставена.

На последната сесия на общинския съвет в края на миналия месец, кметът Попов отсъства, което вече става обичай, а ангажимент да изплатят парите до 3-ти юли поеха финансистът на общината Георги Гайдаров и заместник-кметът Петър Петров. Но до настоящия момент парите не са били изплатени, а мнозина от двойките са в ситуация, където са принудени да вземат непосилни бързи кредити, за да може процедурите да продължат.

Това обаче не е всичко, тъй като кметът Попов продължава да разходва пари за различни екзотични инициативи, докато вече е трети мандат в кметското кресло.

Общинският съветник Благо Солов скочи на управника с гневен пост във Фейсбук.

Източник: narod.bg

 

4 Коментара

Красная шапочка

преди 9 месеца

благо солов е комунист-педераст.

Коментирай

Курчо Доколенков

преди 9 месеца

Бягай на прайда,курво нещастна...и да папаш на гимнастичката лайната като Пурко...

Коментирай

Люба

преди 9 месеца

Ще гориш в ада безсрамник...Къде ще ги носиш тия пари ? Как се не наяде.

Коментирай

Стефан Найденов

преди 9 месеца

Благо Солов,отдавна червендалестите го гласят да смени кмета Тодор Попов на избори, но едва ли ще успеят и на предстоящите... !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.