Георги Семерджиев се прави на луд

Постоянно се разхожда с библията в ръка и цитира псалми

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/georgi-semerdzhiev-se-pravi-na-lud-2/112932 SvobodnoSlovo.eu
Георги Семерджиев се прави на луд

Постоянно се разхожда с библията в ръка и цитира псалми

Надрусаният психопат Георги Семерджиев се прави на луд зад решетките и редовно употребява наркотици. Припомняме, че на 5 юли 2022 г., той отне живота на две млади жени при зловещо ПТП на бул. „Черни връх“ в София.

 

Според психологическо изследване проваленият футболист, татуиран като сръбска лафка, наистина е емоционално нестабилен и има доста дефицити. Разговорите му с персонала са сведени до това, че скоро щели да го пуснат, защото шефовете на затвора били негови хора. От самото начало на мярката за задържане под стража, приема наказанието за несправедливо и уж не знае защо е в затвора, с две думи – прави се на луд.

 

За да затвърди новия си имидж, Семерджиев ходи постоянно с Библия в ръка и цитира псалми, като през последните 2 месеца поне привидно е станал много вярващ

 

Всъщност се оказва, че Георги Семерджиев се е добрал до правилните хора зад решетките, които срещу съответното заплащане му осигурили таблет и телефон с достъп до интернет, с които времето в килията да минава бързо и приятно, докато жертвите му – 21-годишната Хариет Стефанович от София и 26-годишната пловдивчанка Христина Дилева, гният в гроба.

 

 „На всички е ясно как става това, Георги Семерджиев изобщо не е изолиран случай. Плащаш си на шефовете и получаваш почти всичко – от телефони до всякакви наркотици, корупцията е повсеместна.

 

Семерджиев е настанен в Централния софийски затвор на 7 февруари в тежко крило – зоната за повишена сигурност на първа група подсъдими, които се държат в постоянно заключени помещения, без право на участие в колективни мероприятия, защото е обвинен за престъпления, за които се предвижда наказание лишаване от свобода над 15 години или доживотен затвор; грубо или системно е нарушавал установения в затвора ред, с което застрашавал сигурността, наказван е множество пъти през последните няколко месеца за използване на мобилен телефон и употреба на наркотици.

 

Да си набавиш дрога зад решетките не било никакъв проблем. Любопитното е, че Семерджиев е покровителстван от зам.-началника по сигурността Росен Димчев.

Откакто е в панделата, джигитът-убиец е в траен конфликт с прокурорския син Васил Михайлов. Преди два месеца синчето на зам.-окръжния прокурор на Перник – Бисер Михайлов, който едва на 19 години вече е подсъдим по 8 престъпления, влиза в килията на Семерджиев, където достъпът е ограничен. Но това някак е останало незабелязано от началника на сигурността и двамата се сбили жестоко. След мелето и двамата са с травматични увреждания, за което има съставени формуляри от медицински специалисти. Поради особения си нрав надрусаният джигит е настанен в първа група, 18-а килия - напълно сам, за да не възникват проблеми.

 

Георги често пазарува от лавката на затвора за сериозни суми от порядъка на 200 - 300 лева, които му се превеждат от външни лица по неговата сметка, и това не се контролира от

затворническите власти вероятно умишлено. Тарикатът не е общителен нито със затворниците, нито с персонала, здравословно като цяло е много добре, изяжда си цялата храна, която му се полага.

 

Двойното убийство отпреди година се превърна в нарицателно за прогнилата от корупция държава. В пледоарията на прокуратурата по време на процеса срещу Семерджиев, на който наркотизираният келеш получи присъда от 20 години затвор, стана ясно, че между 2008 и 2022 г. на подсъдимия са били издадени рекордните 48 акта и 6 фиша за различни нарушения на пътните правила.

 

Прокуратурата изтъкна множеството утежняващи вината обстоятелства, в случая - неправоспособност, употреба на наркотици, предишни нарушения и осъждания, шофиране с висока скорост, минаване на червен светофар и бягство от местопроизшествието. Обвинението припомни още, че само около месец преди катастрофата Семерджиев е заловен да шофира колата си след употреба на метамфетамини, но тогава е успял да избяга, а след това изобщо не е бил издирен и арестуван.

 

Софийска градска прокуратура обърна внимание и на зловещия начин, по който загинаха двете млади жени - Хариет Стефанович е била притисната в решетка и бетонен парапет на подлеза на кръстовището, а Христина Дилева е ударена от предната част на автомобила на Семерджиев с висока скорост. Според експертизите по делото джигитът шофирал с над 160 км/час. Пълният спирачен път при тази скорост е над 190 метра.

 

От  съдебнопсихиатрична експертиза стана известно, че при разговор с психиатър Семерджиев

е казал, че е употребявал „от време на време“ амфетамин, метамфетамин и други вещества, както и че „може би“ е взел метамфетамин от 5 до 7 дни преди задържането му.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.