Гешев го изхвърлиха като мръсно коте от кебапчийница, щом посегна на Баце

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/geshev-go-izhvarliha-kato-mrasno-kote-ot-kebapchiynica-shtom-posegna-na-bace/111848 SvobodnoSlovo.eu
Гешев го изхвърлиха като мръсно коте от кебапчийница, щом посегна на Баце

Гешев го изхвърлиха като мръсно коте от кебапчийница, щом посегна на Баце.

Иначе Гешев наричаше ДБ и ПП с подобни кналификации като "политически боклук", "мафия", която му иска оставката, слагаше ги в един кюп с Божков. Акции с политическа цел като тази с "Нексо" и др.

Поводи да го махнат даде предостатъчно. Никой не го бутна, същите, които сега го уволниха, го браниха два пъти със зъби и нокти. 

Но щом Гешев само си е помислил, че може да посегне на Баце, веднага му туриха бомба за сплашване, анонимни писма, съвети да си подаде оставката с обещания за посланическо място и т. н. 

Докато го изритаха. Заслужено е. Толкова неадекватен човек не за главен, въобще за прокурор не става. 

Само че сега как я мислят тези кучета на каишка в ръката на Баце - членовете на ВСС? Че ще си нагласят нов да замазва и да хапе когото трябва?

Ще направят всичко възможно да не се стигне до операция "чисти ръце". Такива неща само в Италия. У нас мафията е по-силна, тя владее и ВСС. Но достатъчно свинщините им да излязат на светло. Така се почва.

Иван Бакалов 

2 Коментара

гошо

преди 10 месеца

Бакалино, на ред са твоите кучета от ППиДБ.Буци го е приготвил и за сега ги върти бавно, а после .......

Коментирай

Иванов

преди 10 месеца

Очевидният факт, че такъв тип като БУЦИ "управлява" държавата толкова години, че е получил и получава одобрение от толкова хора, е най-смазващата характеристика за опростачения ни народ. БУЦИ е селски хитрец, който отдавна е разбрал, че на този свят всичко се купува. Никой няма да разбере с какви пари е купувал благоразположението на брюкселските чиновници. Той беше си осигурил и абсолютна свобода да манипулира т.н. ни политически елит . Гешев беше неговия личен охранител, докато не реши, че той много знае. Позорът на неговото махане, когато реши да пропее е абсолютното потвърждение, че това не е държава и това не е народ, а МЪРША. А че имало някакъв мижав процент умни и будни хорица, имало една шепа непримирими будители, МАЙНАТА ИМ, особено когато това влиза в колониалните сметки на хегемона.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.