Гешев: Нотариуса е трeторазряден измамник, могат да си говорят каквото искат за него

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/geshev-notariusa-e-tretorazryaden-izmamnik-mogat-da-si-govoryat-kakvoto-iskat-za-nego/127599 SvobodnoSlovo.eu
Гешев: Нотариуса е трeторазряден измамник, могат да си говорят каквото искат за него

Този списък, ако е същият, най-вероятно някой депутат си го е написал, пуснал си го е сам и го съобщава. Направен е, за да дискредитира определен кръг хора. Това заяви бившият главен прокурор Иван Гешев пред журналисти, след като внесе в Софийски районен съд частни тъжби за осъществен състав на престъплението „клевета“ от министъра на правосъдието Атанас Славов и бившия вътрешен министър Емануил Йорданов. 

Според бившия обвинител номер 1 реформата в правосъдието и върнала нивото на престъпността от 90-те години.

"Съсипаха правосъдието, овладяха го политически и сега сме на ниво престъпност от 90-те години. Призовавам ги да направят комисия и за Алексей Петров. Защо не правят комисия за Алексей Петров - защо не е безопасно. Мартин Нотариуса е трeторазряден измамник, могат да си говорят каквото искат за него", каза Иван Гешев, като подчерта, че не е ходил в клуба на Нотариуса, а от 7-8 г. се движи с охрана на НСО и 4 г. е поддържал "хигиена на контактите".

Евроком 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.