ГЛАСУВАШ ЗА „ВЕЛИЧИЕ“, ПОЛУЧАВАШ ЕВРОАТЛАНТИЦИ И ДОНОСНИЦИ ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС. КЛАСИКА! /ВИДЕО/

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/glasuvash-za-velichie-poluchavash-evroatlantici-i-donosnici-ot-shesto-upravlenie-na-ds-klasika-video/136106 SvobodnoSlovo.eu
ГЛАСУВАШ ЗА „ВЕЛИЧИЕ“, ПОЛУЧАВАШ ЕВРОАТЛАНТИЦИ И ДОНОСНИЦИ ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС. КЛАСИКА! /ВИДЕО/

Няма изненади. Хората си казаха, че са за НАТО. Гласуваш за „Величие“, получаваш евроатлантици и доносници на Шесто управление на ДС. Класика!

Явор Дачков

Третото най-популярно лице на „Величие“ – Етиен Леви – в украински военно-пропаганден клип. ЕХХХти гаврата с патриотичния русофилски избирател. Вкара бандери в парламента. Гениална подмяна, дирижирана майсторски от Козяк…

Добри Божилов

 
afera.bg

9 Коментара

Майна

1 week before

Да.. Достатъчно писах, че Величие е пирамида на сциентологията в България.Половината си нямат и ..понятие , Другите са върли ВЕЧЕ привърженици на тая секта.. Бъдещите ,,азовци,, са нетърпеливи да ,,воюват,, за Величието и Светлината.

Коментирай

Музикант

1 week before

Ха, ама то се оказа, че величавия Етиен бил и доносник в 6-то управление на ДС. Така се оплете, докато се опитваше да се оневини пред Любенов, чак струйка пот се стече по нежното му чело и се задавяше от престорен смях. Да добавим към сектант, измамник, псевдо певец, професор от сороския НБУ, евреин и накрая доносник от ДС. Пълен комплект, както се казва.

Коментирай

Бля, бля

1 week before

Абе майна ,ами крайно време е и сциентологията да има свои представители ,а що масони ,що тамплиери има сред управляващите ,то рицар до рицар, е по точно потур до потур и цървул до цървул ,ама то е отдавнашна мечта на цървуланци с аристократични титли да се качат. Я като споменат ония от албиона ,еле пък нашите величества, то са принц,принцеса ,херцог и т. н подмок.ят се от възбуда.

Коментирай

ГУРУ

1 week before

Номерът беше да отнеме гласове от Възраждане, както се и случи… те не са виновни, виновни са феновете на олигофрени 🤣🤣🤣

Коментирай

Глас от народо

1 week before

Не е верно Етиен Леви не е доносник не е доносник пък . Не е доносник. На ,на ,пък. И е половин евреин.

Коментирай

Поклониците на Паржо май наистина разджуркаха системата ...

1 week before

Щом си имаме партии на олигарсите, що да си нямаме и партия на цървулите ... Аз вече съм "ЗА" ... Паржо - Президент ... !!!

Коментирай

Цялото това "Величие" ми напомня за един стар виц: ...

1 week before

Яжте лайна, не е възможно милионите мухи да грешат ... ЧШ, ще прощаваш ... :)

Коментирай

Лалчо

1 week before

Симпатизантите на коце контето замерват с плюнки пара-военни ловджии, бау,бау, джаф джаф.

Коментирай

АСТРАЗЕНЕКА

1 week before

ГОЛЯМО РЕВАНЕ СРЕЩУ ВЕЛИЧИЕ НЕ ,ЧЕ ГИ ЗАЩИТАВАМ ,НО НЕКА ДА СЕ РАЗРОВИМ КАКВИ ПЕРСОНИ ОТ ДРУГИТЕ БАНДИ ПАРДОН ПАРТИИ ВЛИЗАТ В НОВОТО НС.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.