Гледам поредната касичка за доене . Техническите прегледи на колите щели да скочат двойно

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/gledam-porednata-kasichka-za-doene-tehnicheskite-pregledi-na-kolite-shteli-da-skochat-dvoyno/131482 SvobodnoSlovo.eu
Гледам поредната касичка за доене . Техническите прегледи на колите щели да скочат двойно

Гледам поредната касичка за доене на моба. Техническите прегледи на колите щели да скочат двойно.

И кви били причините? Ми набутали им нов по-скъп софтуер и цените на стикерите щели да скачат щото ги сменяли????

Алоуууу с какво ъпдейтнатия задължителен софтуер подобрява безопазсността на пътищата и от къв зор непрекъснато се сменя? Ааа, ама то IT-тата (т.е. спонсорите на Подменкаджийте) трябвало да папкат. А стикерите? За какво изобщо са нужни тези стикери освен за печатницата на Гергов? Уж сме в дигитален век, а ние стикерчета си печатаме и то по 20 кинта бройката?!? Че те парите ако ги печатаха с такива разходи десетолевката щеше да е 50 процента на загуба бе.

Ай сега с чиста съвест идете да гласувате за същите идиоти, дет сте гласували и миналия път и не се чудете що хладилника ще ви е все по-празен.

Даниел Божилов

2 Коментара

овенко дамугонабутев

преди 3 седмици

Винаги съм бил тарикат и вече минах прегледа а вие да го духате.

Коментирай

БайДън

преди 3 седмици

След като колите минават технически преглед всяка година, такъв трябва да има и на всички магистрали и първокласни пътища - годишен преглед за дупки, знаци маркировка. И ако пътя не отговаря на изискванията - глоба на собственика и затваряне.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.