Глупост глупост покрива ако си на власт и скандал скандал прикрива , пак ако си на власт

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/glupost-glupost-pokriva-ako-si-na-vlast-i-skandal-skandal-prikriva-pak-ako-si-na-vlast/125549 SvobodnoSlovo.eu
Глупост глупост покрива ако си на власт и скандал скандал прикрива , пак ако си на власт

Глупост глупост покрива ако си на власт и скандал скандал прикрива , пак ако си на власт. А на Власт у нас са национални предатели обикновени клиентелисти и откровенни лицемери анти Христо Иванов) Тоест нищо неочаквано не се е случило, само дето е много вредно!

Много хора ме питаха , какво мисля за придобиването на една частна Българска платформа за училищна дейност и управление от Британски ИТ гигант. Първо не е гигант , а обикновен шпионин под прикритие. Ето синтезирано от мен: Крайния резултат е че собственика, бивш служител на МИ-6 - доказано, ще има данните на всички деца и техните майки или бащи.

Синтезирано подредено и поднесено от националните предатели на България, каквито собствениците на Школо , с този акт доказаха, че са.

Здравните данни на децата ви са също директно достъпни през този ШколоТоза. Сега ше продадат данните на Англо- Сакските университети , те ще облъчат децата ви и после, с това колко са велики и рейтингови. Ще ви ревнат на главите, децата, как искат да ходят там и ще им дадат стипендии, другото име на подкуп за промиване на мозъци, а после не се чудете, дали ЛГБТ е влязъл във дома ви. Люпилнята на неолоберализма и новата форма на Марксизъм са тези университети , които ще купят данните за вашите деца и ще знаят вашите данни и ще намерят път да ви шанатажират, даже пред работодателите ви.

Ние от БАДЖ - българският алианс за достоен живот един по един реагираме - само трупаме инфо за наглостта на ДЕНКОВ, точно при него Школото подкупило мнооого директори почна и процъфтя - 2017г. при първото му министерстване! Май не е далече времето да се върнем към лозунга от края на 40те - Смърт на Фашизма, свобода на народа! Щото тези не са особео различни и управляващи и ИТ бизнесмени! Питахте ме какво мисля: това! 12 милиона за 6 години , а сега милионерско Школо завинаги. И е време да бъдат изгонени с камъни и дърве!

Георги Тодоров

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.