ГОЛЕМИТЕ ЗЛАТНИ БЪЛГАРСКИ ОГРАДИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/golemite-zlatni-balgarski-ogradi/121139 SvobodnoSlovo.eu
ГОЛЕМИТЕ ЗЛАТНИ БЪЛГАРСКИ ОГРАДИ

 

Голяма част от българите сме виждали какво представлява оградата по границата с Турция. Общо взето дори говедата не се затрудняват особено да я преминат, мигранти - още по-малко. А от само себе си на много места и сама се е капичнала. Да кажеш, че сме жалили средства - не сме. За същите пари хората какви огради правят.....ама традиции, какво да се прави. 

Та се сетих и за Голямата Северна Попикана Ограда. Спомняте ли си няколко милиона лева, дадени за ограда от тел, висока един метър  и поръсена с вълча урина. Да, правилно прочетохте тези, които не са запознати как държавата закупуваше ампули с животинска урина, за да ръси и без това пикливата прескъпа ограда. На мнението на почти всички, имали досег с диви прасета, че всяко диво прасе като куцо пиле домат ще я отнесе тая ограда, държавата каза, че ще се поправя оградата и ще върши работа. Не знам, не знам, вероятно е свършила работа като чесалка за дивите свинки, ама защо давахме пари за тая работа, не разбрах.

Имам делово предложение. Вместо да даваме милиони за огради, да сложим снимки в цял ръст на правителството, отбрани депутати и общественици /примерно възпиращият ефект на един Сюлейман Пуси, Минджев, Дайнов и прочие къпани и некъпани евроатлантици, ще е сериозен/. Не знам колко трябва да си закъсеал мигрант, за да влезеш в държава, която управлява глистът Денков, подкрепен от Просто Киро, Борисов и цялата останала сволоч.

Карай, още пет милиона ще дадем, че дъждовете я отнесли оградата. Важното е да сме живи и здрави!

Елена Гунчева-Гривова

3 Коментара

Ококореният ПеПераст

преди 6 месеца

Случайно или нарочно авторката Елена Гунчева-Гривова е изпуснала главния крадльо Шкембе войводата от патриотарската ВМРО?

Коментирай

Иван Пеев

преди 6 месеца

С парите за ограда по югоизточната ни граница, можеще да се командирова две хилядна, добре оборудвана войска, и след похарчването на два-три пълнителя на човек, и мишка нямаше да премине оттам. Друг е въпросът, че съоръжения, строени и поддържани с години, бяха съборени от така наречените либерал-демократи, а по същество национални предатели, начело с комунистическота отроче Соломон Паси. Сега Моните да се бръкне в джоба и да възстанови кльона във видъда му до 1989, или... той си знае, и без това няма да му се размине.

Коментирай

Историкът

преди 6 месеца

Костя Пепейкин по некое време се подвизаваше в НФСБ при Вальо Оградата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.