Голям рев за машините от ППДБ. То не бяха вопли, писъци, късане на розово-лилави ризи!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/golyam-rev-za-mashinite-ot-ppdb-to-ne-byaha-vopli-pisaci-kasane-na-rozovo-lilavi-rizi/135544 SvobodnoSlovo.eu
Голям рев за машините от ППДБ. То не бяха вопли, писъци, късане на розово-лилави ризи!

❗️Голям рев за машините от ППДБ. То не бяха вопли, писъци, късане на розово-лилави ризи! 
❌️Тотален провал с пустите им машини - блокират, не печатат бюлетината, допускат един вид избор, а за другия не. Хаос, цирк и розово-лилав погром. Валят сигнали от страната и чужбина за проблеми с машините. Няколко примера до сега: машината в консулството в Солун не работи, машината в 9-та СИК, район Оборище в София не печата бюлетина за втори вид избор, в Кюстендил, Бургас, Габрово имаше машини пък, които въобще не тръгнаха. И т.н.

💡ЦИК би трябвало да вземе до края на деня отношение как се отчитат гласовете на хората, на които не е са получили разписка за вота си, например. И по другите въпроси трябва да има тълкувание - когато машината не те допуска до двата вида избори.

❗️За пореден път сме свидетели на прогнозиран и системен хаос. Хората се изнервят и с право недоволстват. Ето защо лично аз предпочетох хартиената бюлетина и сега ще следя дали ще се отчетат точно преференциите и за двата вида избори.

Карлос Контрера

1 Коментара

Мирмидон

1 month before

Ами така е като от ПП бърникат в софтуера с цел манипулация на изборите. Нали така скапаха сървъра на Спортния тотализатор. Тези "гении" едно изречение не могат да скалъпят, какво остава за софтуер. След като техният помияр засне кодовете, аз приключих с машинното гласуване.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.