Голями вълнения покрай пилона и знамето на Рожен!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/golyami-valneniya-pokray-pilona-i-znameto-na-rozhen/113298 SvobodnoSlovo.eu
Голями вълнения покрай пилона и знамето на Рожен!

Голями вълнения покрай пилона и знамето на Рожен! Като гледам какъв вой се вдигна от градската псевдо интелигенция, само за това си струваше да има такъв символ на България.

А, иначе всичките им заклинания срещу него издават тежък комплекс за малоценност, чуждопоклонничество и примитивизъм. Промитите им от пропагандата мозъци вярват, че цивилизованноста е на Запад, а ние сме някакви диваци и варвари. Още преди 100 години на един процес в Лайпциг беше обяснено кои са диваци и вараври. После тази присъда беше препотвърдена и персонифицирана на един друг процес в Нюренберг. 

Не очаквам от тези малограмотни индивиди да разберат нито какво им казвам, нито какво се случва в реалния свят. Скоро ще се събудят и ще са много учудени.

Виктор Папазов

2 Коментара

Червената шапчица

преди 10 месеца

Евроатлантическия, жълтопаветен планктон се радва на окраинското знаме на балкона на фандък данка и в офиса на Боко тиквата…

Коментирай

Гост

преди 10 месеца

Добре написано.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.