Гостоприемство по български: Надраскаха „Вън” и „Путин” по колите на украински доброволци

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/gostopriemstvo-po-balgarski-nadraskaha-van-i-putin-po-kolite-na-ukrainski-dobrovolci/118685 SvobodnoSlovo.eu
Гостоприемство по български: Надраскаха „Вън” и „Путин” по колите на украински доброволци

Вандали надраскаха със спрей автомобили на доброволци от Украинския дом във Варна. Това разкри "Нова телевизия".

По колите е имало надписи „Вън” и „Путин”. Потърпевшите са шокирани от случилото се.

„Не знам кой може да постъпи по подобен начин. Преди няколко месеца ни бяха залепили руското знаме на сградата. Заплашваха ни и със смс-и.

Стигало се и до обири на апартаменти. Притесняваме се от нови нападения”, заяви в ефира на „Здравей, България” Евгения Волкова , председател на дома.

frognews.bg

12 Коментара

darkaveng

преди 6 месеца

Доброволци, колко да са доброволци? И що щат тука, а не са на "поле боя", да защитават ... нещо си! А жабановините, абе, евроджендърия, сър, par excellence! Анадънму?😀

Коментирай

Иван Костов

преди 6 месеца

Евала! Това не са бежанци, а супербогати туристи. Да ходят на фронта...

Коментирай

copy - paste

преди 6 месеца

Айде стига...кво да кажем за българите в "окрайнината" на които им забраниха българския и ги ползват насила за пушечно месо на фронта в угода на жидчето и господарите му !? А колониалните български власти мълчат като наакано в гащите дете по въпроса. И за нищо не сме им длъжни на укро-нацитата ...каквото са си надробили тове ще сърбат. Пък и веднъж вече сме приемали белогвардейци в началото на миналия век и какво добро сме видяли от това ?

Коментирай

На варненци

преди 6 месеца

вече ни се драйфа от наглите укри, да вървят в демократичните богати западни държави, там да им удовлетворяват нахалните претенции и да им търпят арогантността. И да, варненци си изразяват мнението по този начин, държавата е фашизирана и не могат по друг. Много хубаво, има смели хора, браво!

Коментирай

Посетител

преди 6 месеца

Няма какво да реват! Изрисувания джип е с регистрация от област Виница. Направих си труда да видя къде точно се намира - дълбоко в територията, подконтролна на Киев. С други думи, ТАМ ВОЙНА НЯМА! Може от време на време да прелита по някоя руска ракета, НО - нали са под "защитата" на Запада?! Така че, крайно време е да си ходят! Родина - Мать зовет!!! Или както е там на далекоизточно северномакедонски...

Коментирай

milka_59

преди 6 месеца

Малко по надолу има една статия за една особа с позивна пташка та това нещо призовава украинците да се включат активно в борбата с руската инвазия. Тези богаташчета вместо да ревът по медиите да се върнат в Украйна и да дадат всичко от себе си.

Коментирай

Защо

преди 6 месеца

не си направят Украински дом в Карнобат например, ами във Варна? Защото са тук на курорт, затова, настанени по хотели и не можеш да ги изгониш, като кърлежи и пиявици са .

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

А чий го дири този "украински дом"във Варна?И що реват срещу руското знаме?Тяхното нали се вее на общината в София и от задните части на проукраинската паплач-сюлейман,пачаврата с кремчетата,магарешката мутра и т.н.и т.н. А мазната дебелогъза жаба пак изквака от блатото!

Коментирай

Димитрова

преди 6 месеца

За какво гостоприемство иде реч? Гостите стоят по ден-два, понякога седмица-две и после си отиват. А тези наглеци са в България вече две години. Веят си знамената и хич не им пука, че техните сънародници са пушечно месо в родната им Окраина. Крайно време е да им спрат помощите. Който си е намерил работа (защото има и такива), да остане, другите да получат по една минимална пенсия, да си наемат жилища и да почувстват как живеят българите. Нахалството им няма граници. Спомнете си какви клипчата пускаха в мрежата. И е крайно време да се заселят във фургони. Какви са тези екстри, да се ширят в петзвездни хотели, до които обикновеният българин не се докосвал през живота си. Стига вече!!!

Коментирай

Пердоно

преди 6 месеца

"Чемадан-вокзал- усрайна(Вилудимар Капустор)

Коментирай

Пердоно

преди 6 месеца

"Чемадан-вокзал- усрайна(Вилудимар Капустор)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.