ГРОТЕСКАТА САРАФОВ, ПОЛЮЦИОНИРАЩ ПРЕД USA ПОСЛАНИКА. ПЪРВО ВДИГНИ ПРОКУРОРСКИЯ ЧАДЪР ОТ ФИНАНСОВАТА ПИРАМИДА НА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ, ПОСЛЕ ТОЧИ ЛИГИ НА РУЖА ИГНАТОВА. КЛОУНИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/groteskata-sarafov-polyucionirasht-pred-usa-poslanika-parvo-vdigni-prokurorskiya-chadar-ot-finansovata-piramida-na-ivelin-mihaylov-posle-tochi-ligi-na-ruzha-ignatova-klouni/136804 SvobodnoSlovo.eu
ГРОТЕСКАТА САРАФОВ, ПОЛЮЦИОНИРАЩ ПРЕД USA ПОСЛАНИКА. ПЪРВО ВДИГНИ ПРОКУРОРСКИЯ ЧАДЪР ОТ ФИНАНСОВАТА ПИРАМИДА НА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ, ПОСЛЕ ТОЧИ ЛИГИ НА РУЖА ИГНАТОВА. КЛОУНИ!

И.д. главен прокурор Борислав Сарафов публично полюционира на брифинг, само защото е до американския посланик у нас Кенет Мертен. Така възторжено рецитираше и го лигавеше, че се уплашихме да не се разпадне само на лиги.

5 милиона долара давали янките за информация, която да доведе до затвор на Ружа Игнатова. Хахаха, представете си какъв ташак е досега разследването им, щото опряха в България да дават пет милиона долара за инфо.

Сарафов обаче беше напомпан като балон, нищо, че да даваш брифинг при „символичен домакин“, какъвто нарече американския поссланик, и да си главен прокурор на уж независима българска прокуратура, е пълен потрес.

Сарафов като гротеска на надупената ни смешна държава, превърнала се в краварска колония.

Сарафов първо да вдигне прокурорския чадър от финансовата пирамида на Ивелин Михайлов, после да точи лиги на Ружа Игнатова.

Една финансова пирамида, на ачика върлува в едно село и щави наред, че и партия си направи, а прокуратурата и опъва чадър и ТОРПИЛИРА разследванията за нея от МВР, ДАНС и всички служби, Сарафов не може нея да закове, тръгнал да вкарва в затвора Ружа Игнатова с мега финансовата и пирамида.

Клоуни!

Afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.