Гроздан Караджов пред ФАКТИ: Как винаги на хора от висшия държавен апарат се случват тези сладки имотни сделки ВИДЕО

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/grozdan-karadzhov-pred-fakti-kak-vinagi-na-hora-ot-visshiya-darzhaven-aparat-se-sluchvat-tezi-sladki-imotni-sdelki-video/125483 SvobodnoSlovo.eu
Гроздан Караджов пред ФАКТИ: Как винаги на хора от висшия държавен апарат се случват тези сладки имотни сделки ВИДЕО

Трябва да си отговорим на въпроса как винаги на хора от висшия държавен апарат се случват тези сладки имотни сделки. Трябва да си отговори на въпроса как тези покупко-продажби на имоти се случват без да се мине без услугите на брокер или брокерска агенция. И сега се чудим защо българите не искат да гласуват. За кого да гласуват като виждат, че Асен Василев и Даниел Лорер влизат в политиката, за да купят евтини имоти.

Това коментира в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова Гроздан Караджов.

Той посочи, че всичко това трябва да се разследва от КПКОНПИ и прокуратурата. Гроздан Караджов посочи, че Управителният съвет на АПИ може да свали комисионната, плащана за винетките от 7% на 3%. Не е нужен закон, посочи политикът.

Какво каза още Гроздан Караджов за ситуацията в страната вижте във ВИДЕОТО.

fakti.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.