Хаджигенов: Борисов е примитивен, не разбира от банки, а от кеш, сакове и Мата Хари

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/hadzhigenov-borisov-e-primitiven-ne-razbira-ot-banki-a-ot-kesh-sakove-i-mata-hari/7026 SvobodnoSlovo.eu
Хаджигенов: Борисов е примитивен, не разбира от банки, а от кеш, сакове и Мата Хари

Борисов е примитивен, той не разбира от банки, а от чекмеджета и Мата Хари. Това каза по Евроком адвокат Николай Хаджигенов от ИБНИ.

Този /бел. ред. Бойко Борисов/ трябва да го плющим, докато бай Ставри не започне да го плющи. Върти пръсти, очи за Мата Хари. Той разбира от кеш, сакове. Това с банките не го разбира. Със същия самолет пътуваха едни фурми напред-назад. Човекът е примитивен във всяко едно отношение. Разбира от кюлчета, пищов, Мата Хари.

Не ме е страх да кажа, че аз снимах Каскета. Очаквам съдебен процес. Нищо не последва. Главният прокурор е сложен да пази, иначе щеше да е пазач на паркинг. Ние не напразно лягаме и ставаме с него. 12 години примитивни идиоти ни газеха.

Най-лошият вариант е Нинова премиер с подкрепата на ГЕРБ. Най-добро е всички ние,  плюс подкрепата на БСП. Идеята е да се направи правителство. Защо не без Слави? Ако те се държат разумно – защо не?! Но не виждам да са поумнели.

Арман Бабикян допълни: За какво му е на този човек банка ,след като имаше възможност да управлява повече от 50 млрд. бюджет. Той можеше да дава пари на когото си иска. По-голяма банка от това няма да държиш националния бюджет на държавата. След като приключим с Борисов, трябва да приключим и с Гешев. Крадените милиарди продължават да управляват.

Сменяме Гешев, но не сме сменили системата. Ние махнахме пъпката, но гнойта в тялото е вътре. Дали една фирма, близка до онзи, който няма банка, не внасяше тестовете и някой не направи милиони. Оставяме на прокуратурата да поработи. Грам срам нямат тези хора.

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.