ХАКЕРА „ЕМИЛ КЮЛЕВ“: С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ БЯХМЕ ПОВЕЧЕ ОТ БЛИЗКИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТОВА. ИМА ЗАЩО, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ СТРАХУВАТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/hakera-emil-kyulev-s-aleksey-petrov-byahme-poveche-ot-blizki-za-tezi-koito-se-strahuvat-ot-tova-ima-zashto-prodalzhavayte-da-se-strahuvate/134332 SvobodnoSlovo.eu
ХАКЕРА „ЕМИЛ КЮЛЕВ“: С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ БЯХМЕ ПОВЕЧЕ ОТ БЛИЗКИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТОВА. ИМА ЗАЩО, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ СТРАХУВАТЕ!

Здрасти „Кюлев“, знам, че се познавахте и поддържахте контакт с Алексей Петров след като той те откри, когато ти предприе хакерска атака срещу Лев Инс. През какви вълни преминаха отношенията ви?

Винаги сме били изключително близки по един или друг начин, колкото и това да не се нрави на отделни фигуранти и представители на хунтата. Най-големият смешник и фигурант от всички се казва Калин Георгиев Стоянов, за неговите недостойни да ми лъскат обувките подчинени, да не говорим. Имахме нещо неповторимо между нас с Алексей, а именно  – винаги когато някое странично нищожество си позволяваше да подритва единия, другият заставаше зад него независимо в конфликт или не.

Относно въпроса, че някой бил разкрил някой, не ми е известно лицето Алексей Илиев Петров да е подавало такива официални твърдения, което ме навежда на мисълта, че дадени нищожни лица са много бедно осведомени. Такива и ще останат, защото така съм решил. Много жалко за тях предполагам, защото за разлика от тях и техният фигурант поръчкодавател Калин Стоянов, аз винаги съм можел и мога да взимам решения самосиндикално.

Алексей ме обичаше 51% и мразеше 49%, а аз обратното. Нашите отношения могат да бъдат квалифицирани с една песен, а именно – колкото и да не им се вярва ме научи на много, много, което скоро, ще бъде използвано.

Имахме сантимент и той остана, независимо от обстоятелствата.

Няма как да не направи впечатление, че месец – два преди убийството на Алексей Петров в твоя сайт „Магаданс“ започна брутална, даже вулгарна персонална атака срещу Алексей Петров. Какво наложи тази интензивност и тази яростна атака?

– Нападали сме се на наша си основа, която остава и ще остане между нас двамата. Подобно на нашите скъпи отношения. Когато сме водили войни, сме ги водили вътрешно. Това си остава така.

– Как реагира на нея Алексей? Реагира ли изобщо и имахте ли някакъв контакт по времето на тази брутална атака?

– С усмивка, както винаги сме реагирали един на друг, когато сме се подритвали. Винаги сме се радвали един на друг, когато сме се подритвали. В частност, кой на кого ще даде по-големият шут. Забелязвам, че въпросът е поставен по начин, опитвайки някои заинтересовани хора да опознаят отношенията ни. Много красиви и безлимитни бяха, подобно на нас двамата. Нещастието на тези е, че бях и продължавам да бъда безлимитен.

-По онова време в бруталното удряне по Алексей изнасяше и доста лична информация за него, която би могла да е достояние на близки до него хора. Можеш ли да кажеш как черпеше тази информация?

-Кой точно Ви каза, че не сме били изключително близки, за да знам самосиндикално тези неща? Бих ни класифицирал повече от близки, за тези, които се страхуват от това. Има защо, продължавайте да се страхувате. Лошото ще бъде тогава, когато ме провокирате по някакъв начин да Ви подсетя къде се намирате.

-Правеше впечатление и че като че ли прогнозираше края на Алексей Петров?

-Каквото съм казал, се е случило. Природата и съдбата са голямо нещо. Не ми е ясно само – този, който може да ги призовава и провокира или те самите са по-голямо нещо?

Разпитваха ли те разследващите на убийството на Алексей Петров?

-Не мисля, че едни панелкаджии имат компетенцията да ми кажат здравей, камо ли да ме разпитват. Това са хора, които нямат ценз дори да ми чистят обувките или да ми отварят вратата на колата. Би трябвало да ги попитате дали си пращат разведки и други работи, използвайки abv.bg.

Друг е въпросът дали провеждат множество разпити, докато личните им телефони са около тях. Сигурно се чувстват сигурни хахахаха.

Това са едни подчовеци, подчинени на един друг подчовек, а именно фигуранта Калин Стоянов. Например за Алексей това нищожество не бе нищо повече от един байчо за поръчки. Всяко едно нищожество, независимо министър-фигурант или какъвто и било да е байчо, който Ви втълпява нещо от сорта на мое съдействие с тях, е просто байчо-мечтател. Никога по никакъв начин не съм предоставял дори и троха на някое нефелно нищожество представител на която и да било кирпичена служба на територията на България.

-Има версия, че зад псевдонима на Хакера „Емил Кюлев“ всъщност стои не един човек, а двама?

-Нека твърдящите го докажат с факти и обстоятелства. Не мисля обаче, че е по техния доказано нисък изявен оперативен капацитет.

-Каква е връзката ти с Цанов и хората му и каква е твоята версия за цялата там драматизация за уж заплашвания Цанов от Алексей? Каква е твоята роля в този случай?

-Нямам връзка с журналиста Станислав Цанов, освен фактологическата, че имах едно единствено напълно обективно интервю с него. Зная, че е бил заплашван подобно на много други неизвестни за обществото лица. Нямам роля в случая, освен тази на пасивен наблюдател. Подобно на това, нямам връзка с регистрираната фирма от него, каквито спекулации се изписаха в общественото пространство.

-Според мои източници в едно от посланията ти в сайта Магаданс има пласирани цифри, които съвпадат с парола от телефона на Алексей. Хаквал ли си телефона на Алексей?

-Изказващите се източници са много под моето ниво и винаги са били. Кодът на телефона е 303030, а предишният беше 333333. Предполагам, че повече ги интересува това, което той ми е предоставил. За тяхно съжаление, притежавам голяма част от тях, дори и без да го знаят и подозират до този момент. Въпрос на време е обаче да разберат кой кара влака, по един или друг начин. От тях зависи колко дефинитивно, ще бъде това явление.

-Имаш ли ти собствена версия кой поръча Алексей Петров?

-Не съм криминалист и никога не съм бил.

Имал ли си контакти с хора от близкото обкръжение на Алексей?

-Може и да съм имал, даже може и да продължавам да имам. Нека този, който го притеснява това да продължава да се притеснява. Желая му крепко здраве. Лошото за него, ще дойде тогава, когато ми писне от него.

-Отправял ли ти е предложение за някаква работа Алексей, свързана с хакерство?

-Към момента, не си спомням подобно нещо да се е случвало някога.

-Имаше ли хакери с които работеше Алексей Петров?

-Нямам представа, но съм сигурен, че подобно на мен и некомпетентните карикатурни подобия на институции нямат. Съдбата им е да продължат да нямат, без адекватен и доказано компетентен съветник. Няма и как да проимат, докато такива незначителни морски нищожества като Калин Стоянов заемат министерски постове. Нека първо ги преориентират към ваденето на рапани и миди. След като това стане факт, може и да проимаме конструктивен диалог.

Институциите имат нужда от мен, а не аз от тях, това трябва да е ясно. Нивото ми е класи над тяхното, подобно на невзрачното момче за поръчки Калин Стоянов. Знаете ли по-жалкото от това да бъдеш момче за поръчки? Това да не можеш да ги изпълниш в крайно естество.

-От хакерска гледна точка как би могла да бъде осъществена „ала – бала“ /както се чу в записа, разпространен от Радостин Василев/ по време на изборите?

-Като корупционна схема на вътрешно ниво. Много рядко съм имал интерес или проблем с неща на вътрешно ниво и това продължава да бъде така. Твърде ниска топка ми е и не представлява интерес за мен, стига да не засяга някой от интересите ми. Нека тръгнат по този наратив, за да Ви покажа за пореден път как се прави.

В допълнение квалифицирам обиска на Лев Инс преди няколко месеца, като едно простовато и терористично деяние. Терористът е байчото, както Алексей го наричаше Калин Георгиев Стоянов. Терорист, който може само и единствено да си бие криптираните компютри в милиционерската тъпа глава. В частност, заставам зад Лев Инс и мога да гарантирам на всеки един, който вдигне пръста си към тях неминуеми и дългосрочни страдания. Както знаете, винаги си спазвам обещанията, независимо от всичко и всеки.

-Каква е тая любов към Лев инс и Ива Павлова?

-Има хора, които отстояват националните интереси. Има и такива на които им се иска, но нямат възможност и съм им проводник. Някой беше сигурен в мен и не сбърка, впрочем никога не е бъркал.

-На Ива Павлова ли си проводник?

-Не се познаваме даже.

Моят приятел Алексей ме е научил на много, за сметка на много други. Скоро, ще я платят. Колкото и да не им се вярва той ме научи на много, много, което скоро, ще бъде използвано. Знам какво правя и не съжалявам за нищо.

Псували сме се повече от всички, но въпреки това Алексей имаше стойност. Неминуема. Мен поне не ме държат с нищо, той има заслуги за това. Връщам услугата.

Много хора си мислят, че никой няма да се намери да му защитава интересите, но са се объркали вкупом. Тяхното възмездие е въпрос на време.

Интервюто взе:

Веселина Томова

afera.bg

3 Коментара

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - наркотрафикант и незаконен син на комунистката нора аналниева.

3 months before

Ми пий и ти бе червива шапке , не завиждай.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.