ХОДЕЩАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/hodeshtata-istanbulska-konvenciya/110122 SvobodnoSlovo.eu
ХОДЕЩАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ

"Така, както я гледаме - с дългия врат ала щърко-мърко, с острия нос и безличната физиономия - Мария Иванова Неделчева - Гаврилова ( Габриел ) си е една ходеща Истанбулска конвенция.

Намести ли се в министър-председателското кресло като кокошка в полог, веднага ще задължи петгодишните дечица да си направят операция за смяна на пола. Разбира се, за сина й това няма да се отнася.

Помните ли многобройните ухилени селфита на Марийка от Хаджидимово с Бил Гейтс? Преди година и нещо момата кокетираше с дъртия терминатор, парадираше с неговото "приятелство" и му помагаше в търговията със смъртоносни бъркочи, убеждавайки българите непременно да се ваксинират. Ще носи ли отговорност тая сива чапла за хилядите животи, погубени от ваксините, които тя рекламираше - предполагам не безплатно? И щом е толкова близка с Урсулица Лайнен, дали не е замесена директно в семейната й търговия със смърт в ЕС?

Мераците на това нелепо, студено, кухо, аморално френско-селско нищожество да се интронизира на българската политическа сцена и да осъществи у нас най-мрачните закани на Сорос и Гейтс, трябва да бъдат пресечени! С ритник в грозните зъби и грозния хаджидимовски задник!  

Край на гербопитешките шантажи!Край на Боковите гаври с България!"

 Милена Върбанова 

6 Коментара

Андрей К

преди 4 месеца

Мария Габриел говори като комсомолски секретар, по-точно като евро-комсомолски секретар... Никакво разбиране за реалната ситуация и за реалните нужди на хората и държавата.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Комсомолска секретарка, ама вярна на партийната линия и партийния вожд. Нещо като Цвета Караянчева или Дража Вълчева. Андрей К, ти още ли си защитник и привърженик на Лена Бориславова Парапетова? Тя като какво говори?

Коментирай

Скитник

преди 4 месеца

"Ходеща инстанбулска конвенция" ха-ха-ха много ми хареса, баш попадение.

Коментирай

Иван Пеев

преди 4 месеца

Истамбулска конвенция ли? Няма такова нещо. Това измишльонита на вагинални политици. Няма ръководен орган на европейско ниво, който да е легитимен, т.е. подкрепен поне от 51% от населението на Европа. При това положение всички "решения" на псевдо европарламент и псевдо еврокомисия са НЕЛИГИТИМНИ!!! Който приема след комнирна, социнтерна да съществува и евроинтерна, явно не е доучил.

Коментирай

Андрей К

преди 4 месеца

За последен път удрям едно рамо на ПП. Ако знаеш Шапчице какво е стартъп, тези от ПП включително и Лена Борислава приличат на хора, които стартират политически стартъп. Та те като такива хора говорят, не като комсомолски секретари...

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Господин Андрей К, питате ме дали знам какво е това нещо стартъп? Не, не знам. Търсих в гугъл – и там не знаят. Обадих се на Муцинка. Тя ми обясни – лягаш в кревата и си държиш краката ъп. Чакаш чурката на Киро да стане също ъп и почвате да се ъпгрейдвате. Ние, в Полски Тръмбеш, му казваме на туй нещо – еВане. Довечера ще правим с моя Спиридон стартиране на политически стартъп. Господин Андрей К, бъди здрав, корав и винаги ъп, за да удряш по едно рамо на ПП и Лена Бориславова Парапетова. И не само рамо…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.