ХОДЕЩАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/hodeshtata-istanbulska-konvenciya/110122 SvobodnoSlovo.eu
ХОДЕЩАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ

"Така, както я гледаме - с дългия врат ала щърко-мърко, с острия нос и безличната физиономия - Мария Иванова Неделчева - Гаврилова ( Габриел ) си е една ходеща Истанбулска конвенция.

Намести ли се в министър-председателското кресло като кокошка в полог, веднага ще задължи петгодишните дечица да си направят операция за смяна на пола. Разбира се, за сина й това няма да се отнася.

Помните ли многобройните ухилени селфита на Марийка от Хаджидимово с Бил Гейтс? Преди година и нещо момата кокетираше с дъртия терминатор, парадираше с неговото "приятелство" и му помагаше в търговията със смъртоносни бъркочи, убеждавайки българите непременно да се ваксинират. Ще носи ли отговорност тая сива чапла за хилядите животи, погубени от ваксините, които тя рекламираше - предполагам не безплатно? И щом е толкова близка с Урсулица Лайнен, дали не е замесена директно в семейната й търговия със смърт в ЕС?

Мераците на това нелепо, студено, кухо, аморално френско-селско нищожество да се интронизира на българската политическа сцена и да осъществи у нас най-мрачните закани на Сорос и Гейтс, трябва да бъдат пресечени! С ритник в грозните зъби и грозния хаджидимовски задник!  

Край на гербопитешките шантажи!Край на Боковите гаври с България!"

 Милена Върбанова 

6 Коментара

Андрей К

преди 11 месеца

Мария Габриел говори като комсомолски секретар, по-точно като евро-комсомолски секретар... Никакво разбиране за реалната ситуация и за реалните нужди на хората и държавата.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Комсомолска секретарка, ама вярна на партийната линия и партийния вожд. Нещо като Цвета Караянчева или Дража Вълчева. Андрей К, ти още ли си защитник и привърженик на Лена Бориславова Парапетова? Тя като какво говори?

Коментирай

Скитник

преди 11 месеца

"Ходеща инстанбулска конвенция" ха-ха-ха много ми хареса, баш попадение.

Коментирай

Иван Пеев

преди 11 месеца

Истамбулска конвенция ли? Няма такова нещо. Това измишльонита на вагинални политици. Няма ръководен орган на европейско ниво, който да е легитимен, т.е. подкрепен поне от 51% от населението на Европа. При това положение всички "решения" на псевдо европарламент и псевдо еврокомисия са НЕЛИГИТИМНИ!!! Който приема след комнирна, социнтерна да съществува и евроинтерна, явно не е доучил.

Коментирай

Андрей К

преди 11 месеца

За последен път удрям едно рамо на ПП. Ако знаеш Шапчице какво е стартъп, тези от ПП включително и Лена Борислава приличат на хора, които стартират политически стартъп. Та те като такива хора говорят, не като комсомолски секретари...

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Господин Андрей К, питате ме дали знам какво е това нещо стартъп? Не, не знам. Търсих в гугъл – и там не знаят. Обадих се на Муцинка. Тя ми обясни – лягаш в кревата и си държиш краката ъп. Чакаш чурката на Киро да стане също ъп и почвате да се ъпгрейдвате. Ние, в Полски Тръмбеш, му казваме на туй нещо – еВане. Довечера ще правим с моя Спиридон стартиране на политически стартъп. Господин Андрей К, бъди здрав, корав и винаги ъп, за да удряш по едно рамо на ПП и Лена Бориславова Парапетова. И не само рамо…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.