„Игри за напреднали“ - прокуратурата вика Рашков, полицията - Борисов. Е, и?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/igri-za-naprednali-prokuraturata-vika-rashkov-policiyata-borisov-e-i/5934 SvobodnoSlovo.eu
„Игри за напреднали“ - прокуратурата вика Рашков, полицията - Борисов. Е, и?

В петък, 7-и януари, в „ЕвроДикоФ“:

В първото предаване за новата година ще започнем с един поздрав: „Ало, управляващите, докога да чакаме декларацията от Парламента за оставката на Гешев?“

„Игри за напреднали“ - прокуратурата вика Рашков, полицията - Борисов. Е, и?

Бойко - жалък, вече не знае коя е Мата Хари. Рашков - разсеян, ръси само общи приказки. Докога?

И Борисов, и Стажанта продължават да задават един и същ прост въпрос: „Защо скочи цената на тока? Кой най-после ще даде отговор?“

За нея се носят легенди. Тя е един от ключовите играчи в бизнеса с ток. Тя реши да даде първото си телевизионно интервю за „ЕвроДикоФ“. Специален гост - Соня Кадиева, председател на Асоциация "Свободен енергиен пазар".

Газовата война в България загрубя. При Люба Кулезич Пламен Павлов, председател на Българската газова асоциация, изнесе смайващи факти за престъпно безхаберие или откровен слугинаж пред „Газпром“ във връзка с проваления внос на азерски газ.

В продължението на разговора с Павлов очаквайте нови убийствени разкрития.

Наистина ли всеки ден подаряваме по един милион на руснаците от проваления договор с азерите?

Прокуратурата пак ли ни смята за кретени? За какво проф. Асена Сербезова беше разкарвана по съдилищата и с какви идиотски мотиви същата прокуратура отказа да разследва лъжите на Борисов.

Асен Йорданов от „Биволъ“ броди из частния имот на милионера Гебрев, показвайки басейна му в скалите. Защо ли не чухме обаче, мнението на самия Гебрев?

Ректорът на СУ проф. Герджиков на думи е голям радетел на гласността и откритостта. Докога ще мълчи за писмените въпроси, поставени му преди няколко седмици от предаването?

Ако не тонове, то килограми мастило бяха изписани как обществената поръчка за 75 автомобила за НС беше така направена, че само един модел на една определена фирма да отговоря на изискванията до сантиметри. Оказа се, че схемата е „заразителна“. В обществената поръчка за концертни рояли за Софийската филхармония и за Пловдивската опера са поставени условия до сантиметри, видове дърво и брой слоеве, от които да е изработен роялът, на които... пак отговаря само една фирма. Новият министър на културата ще има ли ухо за тази, май фалшиво звучаща поръчка?

„Ние идваме“ - носи се тътен откъм „Отровното трио“. Няма как Николай Хаджигенов и Арман Бабикян да не са част от предаването в първия петък на новата година.

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.