Изборът на Видинския митрополит Даниил за Български Патриарх разбуни духове и страсти

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/izborat-na-vidinskiya-mitropolit-daniil-za-balgarski-patriarh-razbuni-duhove-i-strasti/137148 SvobodnoSlovo.eu
Изборът на Видинския митрополит Даниил за Български Патриарх разбуни духове и страсти

Голямо напрежение днес сред миряни, евроатлантици и прочие либерална сган. Изборът на Видинския митрополит Даниил за Български Патриарх разбуни духове и страсти. Много лъганият и обезверен български народ се съмнява във всичко. Виждам хора, благочестиви и вярващи, които неспокойно питат дали Козяк не са се намесили, дали служенето на Негово Светейшество при митрополит Йосиф не му е повлияло. Нека да проявим смирение. Нищо не може да се случи, без Бог да пожелае, особено в православнат вяра. Затова вярвайте и се молете. Защото враговете на християнството се радват на съмненията ви. Радват се на раздора и непривичните за смирени православни въпроси.

Аз нямам съмнения, че Негово Светейшество Даниил е ДОСТОЕН! Достоен за Църквата ни, за православния българския народ. Както бяха достойни и неговите предшественици. Вижте само как вият от бяс евроатлантиците и русофобите и ще ви стане ясно, че изборът е ДОСТОЕН!

Не си слагайте греха да изпитвате съмнения. Особено във волята на Бог кой да води православният български народ през това време на изпитание!

Бог да пази и помага на новия ни патриарх - Даниил Български! На многая лета!

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

Ххахахха

1 day before

Да Горанчо Благоев вие като бито псе във фейса. Обаче го затрупаха с обиди , клетви и псувни, не може да свари да трие и да блокира.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.