Излиза информация за американски лаборатории в Украйна, в които се правят опити за генетични оръжия - вируси, които влияят само върху определени геноми

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/izliza-informaciya-za-amerikanski-laboratorii-v-ukrayna-v-koito-se-pravyat-opiti-za-genetichni-orazhiya-virusi-koito-vliyayat-samo-varhu-opredeleni-genomi/132365 SvobodnoSlovo.eu
Излиза информация за американски лаборатории в Украйна, в които се правят опити за генетични оръжия - вируси, които влияят само върху определени геноми

Излиза информация за американски лаборатории в Украйна, в които се правят опити за генетични оръжия - вируси, които влияят само върху определени геноми, тоест етноси. От 2020 година не престанаха новите и нови и нови болести, небето е нашарено като кръстословица, след което внезапно всички се чувстват зле и се разболяват. Странни болести се появяват, други се завръщат. Все повече се замесват технологии, свързани с ДНК. Много хора се подлъгват по разни тестове да им определели етноса, произхода и т.н., като дават ДНК материал за изследване. 

Постоянно ни се предлагат нови и нови ваксини. Принципно ваксините помагат. Но тези, които са изпитани, утвърдени и се знае състава им. Които спасяват от смъртоносни болести като едра шарка, тетанус, бяс и т.н. Всяка ваксина е шок за организма и трябва да се минимализират до минимум и то само за смъртоносни заболявания. Друг е въпросът дали някой знае какво се съдържа сега във ваксините, които се поставят. В България ли например се произвеждат, или ги внасяме отвън?

Днес бавно и напоително вали почти оранжев дъжд. От Сахара викат. Ей де е Сахара из зад саа бърчинка, както казват на село. 

Помните ли ковидясването? Помните ли как ви обяснявах и аз и много други хора, много от които и лекари, че това е постановка и зад това стои нещо много по-страшно. Помните ли как ви обяснявах, че е рисковано да се ваксинирате с експериментални течности? Сега някой дава ли обяснение от масовите случаи на внезапна смърт, скоротечен рак и т.н. на млади хора и хора, които скоро са се ваксинирали? И изобщо обясняват ли по каква причина е тази внезапна смърт?

Добре, нека да съм смахната конспираторка. Ако не съм права, всичко е наред. Но ако има шанс дори 1 % да съм права, разбирате ли, че се касае за престъпление срещу човечеството?

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Иванова

преди 1 седмица

Не е конспирация . https://www.marica.bg/plovdiv/obrazovanie/s-uchastie-na-nad-400-dobrovolci-izsledvat-kak-dnk-vliqe-na-zdraveto-ni

Коментирай

Посетител

преди 1 седмица

Не, госпожо Г-Г! Не сте смахната... Бъдете здрава!

Коментирай

moitoi

преди 1 седмица

Какво съвпадение-Епидемия от Коклюш по деца и възрастни-ПРЕДИЗБОРНО!???

Коментирай

Бля, бля

преди 1 седмица

И като излиза информация какво от това ? Не виждам нещо да се постига от това ,че сме информирани освен увеличаване на стреса при хора които четат и се интересуват. Като наблюдавам хората никой няма желание да си наруши комфорта ,да привлича хора ,които имат подобни мисли ,за да се включат в движение ,което би могло да има някакъв ефект. Да не говорим ,че всички международни организации през ООН до СЗО са подвластни на ФАЩ ,е как ще изглежда изглежда една такава борба.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.