ИЗВЪНРЕДНО: САЩ санкционира още българи по списъка Магнитски - Владислав Горанов и Румен Овчаров част от него (ФАКСИМИЛЕТА)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/izvanredno-sasht-sankcionira-oshte-balgari-po-spisaka-magnitski-vladislav-goranov-i-rumen-ovcharov-chast-ot-nego-faksimileta-3/52145 SvobodnoSlovo.eu
ИЗВЪНРЕДНО: САЩ санкционира още българи по списъка Магнитски - Владислав Горанов и Румен Овчаров част от него (ФАКСИМИЛЕТА)

САЩ пусна нов списък със санкционирани българи по закона „Магнитски“, съобщиха от Министерство на финансите на САЩ.

Физическите лица, които са санкционирани са: Иван Генов, Владислав Горанов, Николай Малинов, Александър Христов Николов, Румен Овчаров.

Иван Генов е инженер. Бивш изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй“; ЕАД по време на тройната коалиция на Сергей Станишев.

Владислав Горанов е бивш министър на финансите и бивш депутат от партия ГЕРБ.

Николай Малинов е подсъдим за шпионаж в полза на руснаци, както и лидер на партия "Русофили за възраждане на Отечеството". 

Александър Николов е член на Съвета на директорите на АЕЦ "Козлодуй".

Румен Овчаров е представите на БСП, бивш министър на икономиката и енергетиката и бивш депутат. 

Има и санкционирани фирми. Те са: 

INTER TRADE 2021 EOOD, MS KONSULT 2016 EOOD, Политическа партия „Русофили за възраждане на отечеството“; Национално движение русофили и TRILEMMA CONSULTING LTD EOOD.

Фирмата "Интер Трейд 2021" ЕООД е на Николай Малинов.

Фирмата "МС Консулт 2016" ЕООД е на Николай Малинов и Даниела Малинова.

Политическа партия „Русофили за възраждане на отечеството“ е оглавявана от Николай Малинов.
Малинов е председател и на Национално движение русофили.

Последната санкционирана фирма - "Трилема Кансълтинг" ЕООД пък е собственост и управлявана от Владислав Горанов.
Източник: pik.bg 
 

5 Коментара

Червената шапчица

1 year before

Санкционирана е и „Трилема кансълтинг“ ЕООД, консултантска фирма с еднолична собственост, за това, че пряко или непряко е собственост или контролирано от Горанов.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Николай Малинов обяви, че е поласкан, че е вътре в списъка. "Щом срещу мен лае Министерството на финансите на САЩ, съм поласкан, вървя в правилната посока", каза той. ------- А мен що ме няма в този списък… не за друго, а за да дразня Ванчето от Подуене да си мисли, че съм важна клечка…

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Иван гешев и Бойко тиквата за това са станали яко евроатлантици напоследък…

Коментирай

Иванчо от вицовете

1 year before

САЩ ще им накривят капите на гореописаните. Техният закон "Магнитски" има валидност само на тяхна територия. Друг е въпросът, защо Гешев си премята магнитчетата и не прави никакво разследване за кюлчетата и пачките в евро на Боко, и къщата му в Барселона, и за 60-те милиона, платени от Божков на Горанов?

Коментирай

Bad Face

1 year before

Крадливият от Банкя отново беше пожален, да не е в списъка, за да не се разплаче, че така се влияе директно на предстоящите избори!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.