КЪДЕ СА БТР-ите?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kade-sa-btr-ite/116099 SvobodnoSlovo.eu
КЪДЕ СА БТР-ите?

 

АКО И СЕГА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО

не проумее, че стоте бронирани машини са ни нужни, за да спасяват, а не да убиват, значи никаква житейска реалност не е в състояние повлияе на престъпното насилие, което властта в България извършва над българския народ!

Да ограбиш от своята нация ресурс, предназначен и способен да я защити в криза и бедствие, като го предоставяш на чужда държава, против волята на своя народ, точно когато той се нуждае от него, за да задоволиш личен свой интерес - това е мародерство. 

Защо доброволци с джипове спасяват хора и имущество в селата край Царево? 

КЪДЕ СА БТР-ите?

Янко Лозанов

5 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Силни думи, добре казано... Но глас в пустиня...

Коментирай

Борис

преди 7 месеца

Да, къде са БТР-ите? И аз питам и всчки ние нормални българи питаме? Ало, управляващите, не ви ли е срам, бе? Хора ли сте, нормални ли сте? Само Украйна ви е в главите. Хайде стига вече, помогнете на пострадалите!

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 7 месеца

Дъртият ПЕДЕРАСТ - Тодор Магарев Лайнарев да каже къде. са БТР-ите.

Коментирай

Иван Пеев

преди 7 месеца

Трябва да набием в главата на ПП, ДБ, ДПС, че такова нещо като Украйна, вече не съществува! Има Украинска област на Руската федерация. Ясно?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.