Кадиев: ГЕРБ иска да фалира „Топлофикация“, някой ще я вземе без пари

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kadiev-gerb-iska-da-falira-toplofikaciya-nyakoy-shte-ya-vzeme-bez-pari/26086 SvobodnoSlovo.eu
Кадиев: ГЕРБ иска да фалира „Топлофикация“, някой ще я вземе без пари

Нищо няма да последва от аварията в Топлофикация. Проверка трябва да започне от кмета на София Йорданка Фандъкова . В момента правят ремонт на тръби, които са сменени преди 2-3 години. Това каза Георги Кадиев по НТ.

Откъде  накъде има авария в надежда, ако има токов удар в Лозенец? Според мен умишлено водят „Топлофикация“ към фалит. Ще дойде после някой да я вземе без пари. Тя има милиони задължения. ГЕРБ искат да фалират „Топлофикация-София“ и да я дадат на концесионер. Сега в дружеството не се инвестира. За това се получават и тези аварии.

Венци Мицов допълни:  В много градове никога не е имало парно. В общинският съвет ще говорим за дните, в които хората не са получавали топлина, да не плащат. При нас парното не е идвало в „Младост 4“ . А дружеството твърдеше, че имаме.

Адвокат Димитър  Пелов обясни:  Никой няма как да разбере дали е отпуснала  сумата за тези дни. Специално в Лозенец не е имало пет дни топлоподаване . А Топлофикация не са качили съобщение за това. Именно от тогава започват да текат 48 часа. Може да се тръгне към индивидуални искове. При колективните искове има много пропуски и ограничения. Държавната  такса е 4% само за първата такса

Кадиев: ГЕРБ иска да фалира „Топлофикация“, някой ще я вземе без пари

http://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.