Каква държава сме, когато не можем да се грижим за собственото си бъдеще-децата?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kakva-darzhava-sme-kogato-ne-mozhem-da-se-grizhim-za-sobstvenoto-si-badeshte-decata/70871 SvobodnoSlovo.eu
Каква държава сме, когато не можем да се грижим за собственото си бъдеще-децата?

Много често през главата ми е минавала една "еретична" мисъл. Дали нямаше да е по-добре да събираме капачки за лечението и заплатите на депутатите, а за българските деца винаги да има осигурени пари за лечение в бюджета?!

  Не е ли така по-честно някак си? Вчера гледам в новините една българска майчица да рони сълзи и да моли за помощ! Не за нея, а за детенцето си, за чието лечение искали 27 000 евро.   

 Насълзиха ми се очите и си зададох наивния въпрос-Каква държава сме, когато не можем да се грижим за собственото си бъдеще-децата?

 Друга новина показва планина от капачки, събрани са, за да се закупи специална линейка за деца. Отново ме споходиха "еретични" мисли! Да вземем и да затрупаме с капачки, парламента, като не помагат, поне да не пречат.

Димитър Байрактаров 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.