Каква еволюция на държавността и демокрацията в милата ни Родина!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kakva-evolyuciya-na-darzhavnostta-i-demokraciyata-v-milata-ni-rodina/53314 SvobodnoSlovo.eu
Каква еволюция на държавността и демокрацията в милата ни Родина!

Каква еволюция на държавността и демокрацията в милата ни Родина!

Помня как се редяха първите правителства след Десети ноември - в кръчмата на Иван и Цеца в Горна Баня, през панорамния ресторант на парк-хотел “Москва”, та сега “Промяната” вкара управлението на държавата в Airbnb квартира, в стара сграда с вътрешен двор на улица “Гладстон” в столицата.

Това прогрес ли е или регрес?! Или си е чиста порнография?

Днес Лена Бориславова била дала интервю на БТВ - правилно, там са я соанирали, фризирали и напудрили, както си му е редът. Може и лифтинг с мезотерапия да й направят скоро, ако Nexo купи БТВ, както се говори. Тогава, в НДК, направо могат на Лена и Киро да им спретнат луксозен кабинет за работни срещи, а в съседство - младоженски апартамент на Лена и Миро, нали трябва да се поддържа легендата.

Много упорита млада жена е тази Лена Бориславова. Евала. Цели 9 години е годеница на Мирослав Иванов, живеят разделени, но сплотени - какво изпитание на чувствата!

8 месеца Лена мълча за видеото с парапета. Сега даде най-тъпото обяснение на света: кофти ъгъл на камерата.

Милата тя, не са ли я учили в Харвард на умението да се управляват кризи, няма ли кой да й обясни, че проблемът е в съвсем друго?!

21 юни 2021 година се пада в неделя, в 8:33 часа сутринта каква точно работа може да се свърши в квартира с една спалня и една баня? По това време Кирил Петков е служебен министър на икономиката, може да влезе в кабинета си на ул.”Славянска”, по което време си поиска.

Разбира се, по телевизиите удобните келнери с микрофони, поднасящи въпроси като захаросани близалки, няма и дума да обелят, че само 9 дни по-късно кантората “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”, където по това време работи Лена, получава от държавната ББР договор на стойност 164 289 лева. При това, се оказа, че великите юристи са допуснали огромна грешка, новоназначените от Кирил Петков директори на банката не са имали право още да подписват никакви документи, случаят се разследва от Софийска градска прокуратура.

В 48-я парламент многократно питах Кирил Петков, Никола Минчев, Николай Денков - как така тази фамозна адвокатска кантора си получава държавни договори по абонамент, защо точно тя и само тя?! Никой нищо не ми отговори. Криеха се зад пиари и охранители.

Договор за 117 350 лева от “Сердика спортни имоти”, докато министър на спорта е Радостин Василев, който мигрира от ИТН в ПП, като си капарира с държавни средства водаческо място в Габрово и в Плевен.

Два договора от МОН, докато министър е Николай Денков, бизнес-съдружник на Кирил Петков, министър в правителството му и депутат от ПП.

Никола Минчев, председател и заместник-председател от ПП на парламента, 3 пъти пред камерата ми обеща да попита майка си, съдружничка в “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” как и защо са сключвани тези договор. Излъга. Нищо не ми каза.

Хора, това са ваши пари! Не се примирявайте!

#ИмаКак да стане по-нагло и пошло.

Соня Колтуклиева

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.