Kаква жена трябва да си, за да искаш да те прегърне бандит. Да попаднеш дори за секунди в лапите на мутра

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kakva-zhena-tryabva-da-si-za-da-iskash-da-te-pregarne-bandit-da-popadnesh-dori-za-sekundi-v-lapite-na-mutra/25997 SvobodnoSlovo.eu
Kаква жена трябва да си, за да искаш да те прегърне бандит. Да попаднеш дори за секунди в лапите на мутра

Няма по-„Грозна PR помия“ никъде по света! Направи си 60 снимки с жени в Стара Загора и ги пусна в профила си в социалната мрежа. Какъв човек трябва да си, за да стоиш половин час на едно място, за да прегръщаш над 100 жени като телевизионна звезда, какъвто всъщност е той? И те доволни докоснали измисленият фалшив Господ. И от друга гледна точка – каква жена трябва да си, за да искаш да те прегърне бандит. Да попаднеш дори за секунди в лапите на мутра.

И има ли избиратели, които този помия ще прати до урните за да пуснат за гробарите? Какви са тези хора, които така ще се впечатлят от тези снимки, че ще станат гробари? Целта е прозрачна – да впечатли жените на България, като покаже колко много го харесват тези от снимките. Ефектът е обратен. Жените ще се отвратят от него. Усеща, че е загубил изборите и се чуди какво мошеничество да измисли за да не загуби с много. Вие представяте ли си Иво Христов и Тома Томов да се снимат със 100 като тези жени? Първо те не мразят себе си и второ под достойството им да са манекени и трето не могат да унижат толкова много жени за толкова кратко време.

None animated GIF

ОТ ·

http://youcomments.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.