КАКВО ПОКАЗА КРУМ ЗАРКОВ?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kakvo-pokaza-krum-zarkov/109975 SvobodnoSlovo.eu
КАКВО ПОКАЗА КРУМ ЗАРКОВ?
Тази вечер в отговор на въпросите на Мария Цънцарова за "атентата срещу главния прокурор", Крум Зарков искаше да покаже твърдост и политическа зрялост. С право заяви, че разследването на "покушението" трябва да бъде извършено в най-кратки срокове, а не да се точи, докато скандалът се забрави, както са си свикнали наш Сарафов и компания, които ни разправят, че следствието щяло да трае "най-малко три месеца" - па после я камилата, я камиларЯ.
 
Крум Зарков обаче прояви наивност, да не кажа неинтелигентност, натъртвайки няколко пъти, с вид на врял и кипял държавник, че спорният епизод с Гешевото "семейство" - дали е пътувало с кортежа или не - НЕ Е ВАЖЕН И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСТАВЕН НАСТРАНА.
 
Чудно ми е как юрист може да произнесе такива думи. 
 
Напротив, епизодът със "семейството" е ключов - дали то е присъствало или не. Ключов е, защото първата реплика на Гешев, която бе оповестена в медиите, непосредствено след "атентата", е: "Аз съм добре. Децата много се уплашиха. За тях ме е страх"!
 
Както писах в статията си "НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ - ГЕШЕВ СЪС СИГУРНОСТ Е РЪКОВОДИЛ "АТЕНТАТА" СРЕЩУ СЕБЕ СИ", публикувана в "Свободно слово" на 5 май, тази фраза на Гешев директно го уличава в участие в ИНСЦЕНИРОВКАТА НА "АТЕНТАТА".
 
Защо? 
 
Защото от изнесените от Демерджиев пред НС данни, се оказва, че "СЕМЕЙСТВОТО" на Гешев ( или каквото там му се пада ) изобщо НЕ Е ПЪТУВАЛО с кортежа.
 
Щом "семейството" го е нямало, защо тогава Гешев произнася горната реплика?
 
Очевидно - за да изглежда още по-голяма "ЖЕРТВА" и да усили ефекта на инсценировката.
 
Ако Гешев не беше свързан с организацията на "покушението", щеше да опише ситуацията каквато е, без да я украсява допълнително. Изобщо нямаше да споменава за "деца".
 
Ето защо въпросът за "семейството", КОЕТО НЕ Е ПЪТУВАЛО С КОРТЕЖА, е изключително показателен и е чудно как министърът на правосъдието го отбутва като страничен.
 
Крум Зарков не омаловажава нарочно този възлов факт. А не го осъзнава - което е много по-лошо!
 
Болно ми е всеки път, когато се убеждавам, че дори тези хора в управлението на страната, които не са лумпени и престъпници, са ограничени и повърхностни. А трябват умове бръсначи, блестящи стоманени умове, които да ни извадят от бездната! 
 
В заключение: 
 
Щом Гешев - шефът, главният прокурор! - е уличен в участие във ФАЛШИВОТО ПОКУШЕНИЕ срещу самия себе си, следователно той е главният му организатор, а не някакъв второстепенен помагач! А щом Гешев е главният организатор на АВТОАТЕНТАТА, значи и цялата камарила от негови приближени, е вътре с двата крака!
 
Те са организирали заговор срещу България. Доказват го оплакванията им в европейските институции и натовските държави, веднага подир "атентата".
 
Но тоя уникално нагъл и сакат заговор, целящ да оклевети и удари българската държава в самото й сърце, не бива да се разследва от Сарафов и компания - тоест от самите извършители! За разследването му е необходимо да бъде създаден специален екип от следователи, назначени от държавния глава. Защото ситуацията, създадена от този заговор, е наистина единствена по рода си. А не поредната - както ни убеждава Крум Зарков.
 
Специален екип? Останал ли е изобщо някой почтен човек в тая гнилоч!
 
*
 
Бях написала вече настоящата статия, когато прочетох изявленията на Гешев пред БНТ тази вечер. Горкият Каскет - съвсем се обърка в  кълчищата, които сам оплете. Цяла седмица след "атентата" решил да обяснява, че не бил разбран правилно и да цензурира собствените си реплики, с които се саморазобличава.
Голямо набиване на канчето е паднало отвъд Атлантика! Гешев, не ставай окончателно за смях! Оставка!

 Милена Върбанова 

10 Коментара

Ст.Либертов

преди 4 месеца

Умният човек бързо се освобождава от заблудите си, защото има нужния капацитет за осъзнаване на света. Такава личност е и М. Върбанова /визирам недавнашните й илюзии за Коцето - нееднократно доказващият се кариерист и ветропоказател/. А колкото до Зарчето, то е поредното доказателство, че ни Харвард, ни Сорбоната могат да дадат основното, когато то липсва, т.е. интелекта. Плитичко момче си е Зарчето - пролича още с прохождането си във властта. А е известно, че който в младите си години е скудоумничък, в зрелите е още по-забележим като такъв.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

На мама Анна детето е от котилото на номенклатурата. Нещо като Серж Станишков. Тя Милена Върбанова хубаво пише, разбираемо, логично, но няма кой да я чуе. Тези оставка не дават. --- Пухчо Марков къде се е скрил… дума не обелва. --- Цяла България разбра , че Гешев въобще не е бил в колата.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Все си мисля, че поне 100 човека, т.н. олигарси са му казали на Гешев – а си подал оставка, а сме ти отрязали главата. А има и деца, две момичета… Този нещастник много е закъсал, май…

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Носи се слух, че са утрепали Васил Божков – Черепа. Вярно ли е това…

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

По скоро крал Чарлз 3-ти ще подаде оставка, отколкото Гешеф да подаде оставка. Ъпсуртт. Боко и Шиши не разрешават.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 4 месеца

Благодаря за великолепните коментари! Особено анекдотът с Чарлз! Червена шапчице, ти ли го измисли? Към Ст Либертов: благодаря за високата оценка! Но апологет на Костадинов никога не съм била. Само в един случай съм изразила адмирации към него - когато той отбеляза 147 - годишнината от Априлското въстание - единствен сред скотовете в НС.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 4 месеца

Благодаря за великолепните коментари! Особено анекдотът с Чарлз! Червена шапчице, ти ли го измисли? Към Ст Либертов: благодаря за високата оценка! Но апологет на Костадинов никога не съм била. Само в един случай съм изразила адмирации към него - когато той отбеляза 147 - годишнината от Априлското въстание - единствен сред скотовете в НС.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Помните ли го този калмук как се изцепи --- Днес беше извършен атентат срещу главния прокурор Иван Гешев. Иначе казано, беше направен публичен, демонстративен и арогантен опит за убийство. Още по-отвратителното е, че в колата, заедно с главния прокурор, са пътували жена му и двете му дъщери. Това коментира във "Фейсбук" лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Коментирай

Що ли си цепите главите

преди 4 месеца

Всякакви коментарии по темата са само за сваляне на личното напрежение. Щом веднага след "атентата" инструментът на Бога е излетял не за коя да е друга държава, а за Метрополията, за Щатите, това показва в каква степен сме колонизирани.. Това може да е нов елемент от вкарването ни във великата война на "човечеството" срещу агресора Путин и Русия. Ако тази битка в Украина не завърши в полза на Русия, изгоряли сме с парцалите. Но и да не изгорим нацяло, ние се омаскарихме завинаги като подлеци и гнусни предатели. Вижте само какво поведение има малка Унгария, как реагира Турция на предложенията на хегемона. "Празен чувал прав" не стои-Гьоте

Коментирай

Чичо

преди 4 месеца

Наглеците оставки не подават! Добре знаят, че а са подали, а си е.а маммата!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.