КАКВО ПОКАЗА КРУМ ЗАРКОВ?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kakvo-pokaza-krum-zarkov/109975 SvobodnoSlovo.eu
КАКВО ПОКАЗА КРУМ ЗАРКОВ?
Тази вечер в отговор на въпросите на Мария Цънцарова за "атентата срещу главния прокурор", Крум Зарков искаше да покаже твърдост и политическа зрялост. С право заяви, че разследването на "покушението" трябва да бъде извършено в най-кратки срокове, а не да се точи, докато скандалът се забрави, както са си свикнали наш Сарафов и компания, които ни разправят, че следствието щяло да трае "най-малко три месеца" - па после я камилата, я камиларЯ.
 
Крум Зарков обаче прояви наивност, да не кажа неинтелигентност, натъртвайки няколко пъти, с вид на врял и кипял държавник, че спорният епизод с Гешевото "семейство" - дали е пътувало с кортежа или не - НЕ Е ВАЖЕН И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСТАВЕН НАСТРАНА.
 
Чудно ми е как юрист може да произнесе такива думи. 
 
Напротив, епизодът със "семейството" е ключов - дали то е присъствало или не. Ключов е, защото първата реплика на Гешев, която бе оповестена в медиите, непосредствено след "атентата", е: "Аз съм добре. Децата много се уплашиха. За тях ме е страх"!
 
Както писах в статията си "НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ - ГЕШЕВ СЪС СИГУРНОСТ Е РЪКОВОДИЛ "АТЕНТАТА" СРЕЩУ СЕБЕ СИ", публикувана в "Свободно слово" на 5 май, тази фраза на Гешев директно го уличава в участие в ИНСЦЕНИРОВКАТА НА "АТЕНТАТА".
 
Защо? 
 
Защото от изнесените от Демерджиев пред НС данни, се оказва, че "СЕМЕЙСТВОТО" на Гешев ( или каквото там му се пада ) изобщо НЕ Е ПЪТУВАЛО с кортежа.
 
Щом "семейството" го е нямало, защо тогава Гешев произнася горната реплика?
 
Очевидно - за да изглежда още по-голяма "ЖЕРТВА" и да усили ефекта на инсценировката.
 
Ако Гешев не беше свързан с организацията на "покушението", щеше да опише ситуацията каквато е, без да я украсява допълнително. Изобщо нямаше да споменава за "деца".
 
Ето защо въпросът за "семейството", КОЕТО НЕ Е ПЪТУВАЛО С КОРТЕЖА, е изключително показателен и е чудно как министърът на правосъдието го отбутва като страничен.
 
Крум Зарков не омаловажава нарочно този възлов факт. А не го осъзнава - което е много по-лошо!
 
Болно ми е всеки път, когато се убеждавам, че дори тези хора в управлението на страната, които не са лумпени и престъпници, са ограничени и повърхностни. А трябват умове бръсначи, блестящи стоманени умове, които да ни извадят от бездната! 
 
В заключение: 
 
Щом Гешев - шефът, главният прокурор! - е уличен в участие във ФАЛШИВОТО ПОКУШЕНИЕ срещу самия себе си, следователно той е главният му организатор, а не някакъв второстепенен помагач! А щом Гешев е главният организатор на АВТОАТЕНТАТА, значи и цялата камарила от негови приближени, е вътре с двата крака!
 
Те са организирали заговор срещу България. Доказват го оплакванията им в европейските институции и натовските държави, веднага подир "атентата".
 
Но тоя уникално нагъл и сакат заговор, целящ да оклевети и удари българската държава в самото й сърце, не бива да се разследва от Сарафов и компания - тоест от самите извършители! За разследването му е необходимо да бъде създаден специален екип от следователи, назначени от държавния глава. Защото ситуацията, създадена от този заговор, е наистина единствена по рода си. А не поредната - както ни убеждава Крум Зарков.
 
Специален екип? Останал ли е изобщо някой почтен човек в тая гнилоч!
 
*
 
Бях написала вече настоящата статия, когато прочетох изявленията на Гешев пред БНТ тази вечер. Горкият Каскет - съвсем се обърка в  кълчищата, които сам оплете. Цяла седмица след "атентата" решил да обяснява, че не бил разбран правилно и да цензурира собствените си реплики, с които се саморазобличава.
Голямо набиване на канчето е паднало отвъд Атлантика! Гешев, не ставай окончателно за смях! Оставка!

 Милена Върбанова 

10 Коментара

Ст.Либертов

преди 11 месеца

Умният човек бързо се освобождава от заблудите си, защото има нужния капацитет за осъзнаване на света. Такава личност е и М. Върбанова /визирам недавнашните й илюзии за Коцето - нееднократно доказващият се кариерист и ветропоказател/. А колкото до Зарчето, то е поредното доказателство, че ни Харвард, ни Сорбоната могат да дадат основното, когато то липсва, т.е. интелекта. Плитичко момче си е Зарчето - пролича още с прохождането си във властта. А е известно, че който в младите си години е скудоумничък, в зрелите е още по-забележим като такъв.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

На мама Анна детето е от котилото на номенклатурата. Нещо като Серж Станишков. Тя Милена Върбанова хубаво пише, разбираемо, логично, но няма кой да я чуе. Тези оставка не дават. --- Пухчо Марков къде се е скрил… дума не обелва. --- Цяла България разбра , че Гешев въобще не е бил в колата.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Все си мисля, че поне 100 човека, т.н. олигарси са му казали на Гешев – а си подал оставка, а сме ти отрязали главата. А има и деца, две момичета… Този нещастник много е закъсал, май…

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Носи се слух, че са утрепали Васил Божков – Черепа. Вярно ли е това…

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

По скоро крал Чарлз 3-ти ще подаде оставка, отколкото Гешеф да подаде оставка. Ъпсуртт. Боко и Шиши не разрешават.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 11 месеца

Благодаря за великолепните коментари! Особено анекдотът с Чарлз! Червена шапчице, ти ли го измисли? Към Ст Либертов: благодаря за високата оценка! Но апологет на Костадинов никога не съм била. Само в един случай съм изразила адмирации към него - когато той отбеляза 147 - годишнината от Априлското въстание - единствен сред скотовете в НС.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 11 месеца

Благодаря за великолепните коментари! Особено анекдотът с Чарлз! Червена шапчице, ти ли го измисли? Към Ст Либертов: благодаря за високата оценка! Но апологет на Костадинов никога не съм била. Само в един случай съм изразила адмирации към него - когато той отбеляза 147 - годишнината от Априлското въстание - единствен сред скотовете в НС.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Помните ли го този калмук как се изцепи --- Днес беше извършен атентат срещу главния прокурор Иван Гешев. Иначе казано, беше направен публичен, демонстративен и арогантен опит за убийство. Още по-отвратителното е, че в колата, заедно с главния прокурор, са пътували жена му и двете му дъщери. Това коментира във "Фейсбук" лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Коментирай

Що ли си цепите главите

преди 11 месеца

Всякакви коментарии по темата са само за сваляне на личното напрежение. Щом веднага след "атентата" инструментът на Бога е излетял не за коя да е друга държава, а за Метрополията, за Щатите, това показва в каква степен сме колонизирани.. Това може да е нов елемент от вкарването ни във великата война на "човечеството" срещу агресора Путин и Русия. Ако тази битка в Украина не завърши в полза на Русия, изгоряли сме с парцалите. Но и да не изгорим нацяло, ние се омаскарихме завинаги като подлеци и гнусни предатели. Вижте само какво поведение има малка Унгария, как реагира Турция на предложенията на хегемона. "Празен чувал прав" не стои-Гьоте

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

Наглеците оставки не подават! Добре знаят, че а са подали, а си е.а маммата!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.