Каквото е в Българската Православна Църква, такова и в Българския Футболен Съюз!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kakvoto-e-v-balgarskata-pravoslavna-carkva-takova-i-v-balgarskiya-futbolen-sayuz/129546 SvobodnoSlovo.eu
Каквото е в Българската Православна Църква, такова и в Българския Футболен Съюз!

Каквото е в Българската Православна Църква, такова и в Българския Футболен Съюз! Няма разлика. Приликата, обаче е много интересна - двете организации се управляват дистанционно САМО и ИЗЦЯЛО от Българската Политическа Мафия. От никой друг.

Изходът от мъртвата хватка е само един! Екологичен.

Николай Марков

4 Коментара

Приликата, обаче е много интересна - двете организации се управляват дистанционно САМО и ИЗЦЯЛО от Българската Политическа Мафия. От никой друг.

преди 1 месец

Присъствието на турския посланик в битността му на Вселенски не опровергава ли горното твърдение?!

Коментирай

Борис

преди 1 месец

Абе Марков!Я свАли най-сетне педераското шалче от вратлето си,ако искаш да вярваме на глупотевините,които нон'стоп бълваш!

Коментирай

Запри сЪ бе, Кашик!

преди 1 месец

....съде ръсиш оФчи мозАк и бял джигер ! Вий там от Втори корпус имахте само Строева подготовка, Сватбарска стрелба, Газ, чорапи, наметало, Бегом марш до хоризонта и обратно, до ..изглаждане на всички гънки на мозАка. Записваха за мотострелковаци шкартираните от всякъде, дето за нищо друго не стават.На състезанията: марш на скок , полосата, стрелбата бяхте на дъното на втората десятка. Чий го дириш в НСО , не мо.еш да стреляш, не мо.еш да правиш лицеви опори, не се подчиняваш, не си полковник ами под...Аман от тебе, рАЗИЯтский пропапагандоне. Айде Къш .Навсякъде засираш пейзажа Що не кажеш как трябва да е , ами само хленчиш като вдовица за .......Й ! Мрънкал ниедно !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.