Калин Стоянов и Нотариуса са общували след визита на Ивайла Бакалова при Бойко Рашков?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kalin-stoyanov-i-notariusa-sa-obshtuvali-sled-vizita-na-ivayla-bakalova-pri-boyko-rashkov/129170 SvobodnoSlovo.eu
Калин Стоянов и Нотариуса са общували след визита на Ивайла Бакалова при Бойко Рашков?

Ивайла Бакалова и Николай Стайков от Антикорупционния фонд са имали среща с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков в средата на октомври 2021 г. На срещата присъства и тогавашния шеф на ГДБОП Калин Стоянов. Последният сега е вътрешен министър. Минути след края на срещата в сградата на МВР е засечен разговор по мобилно приложение от телефона на Калин Стоянов. Началото на разговора на Стоянов и неговото времетраене съвпадат изцяло с разговор по същото мобилно приложение проведен от Мартин Божанов – Нотариуса.

Трафичните данни за разговора на Калин Стоянов са придобити в рамките на досъдебното производство, което се води срещу него за оказан натиск над прокурорите по делото Хемусгейт. Данните за разговора на Нотариуса са придобити след неговото убийство – твърдят източници на BIRD.

Още веднъж: двамата провеждат разговор по едно и също приложение, започващ в едно и също време и с еднаква продължителност. Няма данни с кого са говорили Стоянов и Божанов, но вероятността те да са провели два отделни разговора с трети лица, а не помежду си, клони към нулата.

https://bird.bg/

3 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Това заяви в интервю за /bird.bg/ литовският външен министър Габриелюс Ландсбергис. Ох, забравих какво е заявил... Дреме ми на копринените прашки за Габриелюс Ландсбергис.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.