Калин Стоянов: Всички познават Стефан и Марин Димитрови, имам информация за вечеринки в дома на Рашков

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kalin-stoyanov-vsichki-poznavat-stefan-i-marin-dimitrovi-imam-informaciya-za-vecherinki-v-doma-na-rashkov/131457 SvobodnoSlovo.eu
Калин Стоянов: Всички познават Стефан и Марин Димитрови, имам информация за вечеринки в дома на Рашков

Всички познават Стефан и Марин Димитрови. Това каза служебният вътрешен министър Калин Стоянов пред журналисти. „Познавам ги от министерството. Бойко Рашков запозна абсолютно всички с тях, те бяха често в МВР“.

Той допълни, че има информация за вечеринки в дома на Бойко Рашков, където са разпределяни задачи за дискредитирането ми.

"На 3 април бившият главен секретар на МВР Живко Коцев дойде при мен и ми каза, че трябва да отиде до Комисията за противодействие на корупцията. Малко по-късно разбрах, че е в СГП и поисках да се свържа и да говоря с него. Свързахме се и ми каза, че иска да си пусне три дни платен отпуск. Това е", коментира Калин Стоянов разследването в Агенция "Митници" и смяната на главния секретар на МВР.

Министърът посочи, че е знаел, че същият ден е направен обиск в кабинета на Коцев. "Разговорът с него беше само вечерта, когато приключиха процесуалните действия и когато си подписа заявление, с което поиска да напусне системата на МВР. По никакъв начин не съм оказвал натиск", каза още той.

Според Стоянов някой е съветвал Коцев за всичко случило се. "Едното е подаване на оставка по собствено желание, а на другия ден всички станахме свидетели как стана оттеглянето ѝ", каза още министърът на вътрешните работи.

Калин Стоянов обяви, че е разпитан в прокуратурата основно за назначения, които не са се случили, в ОДМВР - Хасково.

trud.bg

7 Коментара

До ЧШ ...

преди 2 седмици

Пророних една сълза за Калин Стоянов ... И му купих 2 карамфила ... Пу-пу-пу .. Да не му е на уроки на момчето ..

Коментирай

гошо

преди 2 седмици

Нека доносите да започнат сега - за бога братя донасяйте.

Коментирай

Майна

преди 2 седмици

Айде..! Всички ръцете гореее с Веско Маринов....- ..И - ,,Ако някой някъде предава своето отечество и слава, (x2): ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ни пази. Ако някое продажно братство граби от народното богатство, (x2): истината днес е само тази - родната полиция ни пази. Припев: (x2) Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! (x2): Гордост е да служиш в редовете на България и МВР. Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, (x2): ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ни пази

Коментирай

Майна

преди 2 седмици

Я им кажете да се успокоят ..Кой щял да ,,провежда,, изборите - ще си изкарват всички ,,капиите,,.. Да си се успокоят , вич хич и не си помисляте, че ще гласувате , те.., айде.. Още не могат да повярват, че сте СТАДО.. , абсолютно безмозъчно стадо! Щом не разбирате, че от изборите , от гласуването зависи -всичко ! Да бъдат спокойни , вие сте загубил всичко..!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.