Калин Терзийски: Имах връзка с Диана Димитрова! Тя ми нарисува портрет с кръв

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kalin-terziyski-imah-vrazka-s-diana-dimitrova-tya-mi-narisuva-portret-s-krav/26480 SvobodnoSlovo.eu
Калин Терзийски: Имах връзка с Диана Димитрова! Тя ми нарисува портрет с кръв

Един от най-популярните български писатели – Калин Терзийски, призна, че преди 10 години актрисата Диана Димитрова нарисувала неговия портрет… с кръв. Той с изумление установил, че ръждиво-кафяво-червената боя върху листа с неговия образ, който тя му връчила в плик, е всъщност кръв, пише woman.bg.

Терзийски е посветил цял роман на романса си с красивата актриса, научи “България Днес”. В “Любовта на 45-годишния мъж”, чието действие се развива през 2012-а, той описва страстта си към съвсем младата тогава студентка от НАТФИЗ, нашумяла наскоро не само с ролите си, но и с разтърсващото си признание, че е била бита от свой колега. Според непотвърдени публикации в медиите, това е бил Юлиан Вергов.

По думите на автора двамата се запознават на премиерата на негова пиеса, но преди това начинаещата актриса му изпраща покана за приятелство във “Фейсбук”, с която поласкава мъжкото му и творческо его.

“Бях влюбен като куче в нея”, сподели за вестника известният белетрист. Той обаче уточни, че “Диана има брутален характер”, което ни най-малко не оправдава насилието над нея. “Тя е подложена и на психически тормоз след изповедта си”, смята Калин Терзийски. В “Любовта на 45-годишния мъж” писателят описва и как преподавател на актрисата в НАТФИЗ на достопочтена възраст се разтрепервал само като я зърне в коридора.

“Тя ми подари картина. Беше ми нарисувала портрет, но когато се загледах в него разбрах, че не е рисуван с бои, а с кръв. Това ме влуди. Диана има брутален характер, но аз се влюбих. Да, в момента тя е подложена на психически тормоз от онези, които я плюят, а и не е трябвало да й се вдига ръка. Не и от мъж. Но този характер…”, смаза я с признанието Калин Терзийски.

Писателят разказа, че се запознали на негова премиера, като преди това тя му изпратила покана да я приеме за приятел във Фейсбук. Първата им вечер заедно била в Габрово, където той запазил стая в хотел, а после се срещали по ресторанти и се целували. Докато Диана имала и паралелни връзки.

“В хотел в Габрово стигнахме до кулминацията на нашите отношения. Въпреки че бях много влюбен, постъпих по мъжки рационално, ангажирах стая и уредих всичко останало. Но любовта ни не продължи дълго. До финала се срещахме по заведения, с размяна на прегръдки и целувки, беше мъчително”, спомня си Терзийски. Въпреки това той е запазил топлите си чувства към фаталната актриса, която нейната колежка Елен Колева явно не е успяла да замести в сърцето му.

В романа “Любовта на 45-годишния мъж” писателят нарича Димитрова “аланска принцеса” с лице “с едри, открити и силни черти”.

http://silnabulgaria.eu/

6 Коментара

IYI

преди 1 година

Интересно. Интересното е кой и защо реши, че в днешните времена трябва да занимава бг стадото с откровенията на К.Терзийски. По- интересното е- от какъв факт се отвлича вниманието на стадото със словоизлиянията на съответните личности?! Уважаеми г-н Терзийски- имате психотерапевт в лицето на бившата Ви приятелка. От Курило. Защо ни занимават с личния Ви живот?!

Коментирай

IYI

преди 1 година

Описал сте го в “Алкохол”.

Коментирай

Николай

преди 1 година

Тоя пак се е напил до припадък и ръси глупотевици. А тая пача явно си получава хонорарчето и драпа за прокарването на истамбулската конвенция.

Коментирай

Николай

преди 1 година

Тая пача си получава хонорарчето и драпа за прокарването на истамбулската конвенция.

Коментирай

IYI

преди 1 година

Истанбулската конвенция:) Да затвърди бг стадото с ибрикчийското си подлизурство печатането на порно- книжки за пет годишни деца от ес господарите. Плюс съгласието си държавата да ги облагодетелства да си сменят пола- по тяхно желание. Освен това- да е съпричастна към узаконяване на педофилията. Това е изборът и желанието на бг родителите им. Лично познавам такива изроди- които се кефеха да затварят децата им, които се гордееха, че ги бутат на “безплатни тестове”, които бяха на върха на щастието си. Че са затворени пред машините, вместо да играят навън! По- здрав за една такава тъпа овца! Жалко за детето й!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.