Камен Донев: Патриотизмът има място единствено в сърцето на човека

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kamen-donev-patriotizmat-ima-myasto-edinstveno-v-sarceto-na-choveka/128740 SvobodnoSlovo.eu
Камен Донев: Патриотизмът има място единствено в сърцето на човека

„Всеки мислещ човек знае, че патриотизма няма място, където и да било, освен само и единствено в сърцето на човека. За мен каквото и да било упование, вяра, стремеж, копнеж се изразява само в действия”.

Това заяви актьорът, режисьор и драматург Камен Донев по Нова ТВ по повод нациомналния празник 3 Март.

Според Донев българинът е много объркан. „Смятам, че българинът трябва да води една сериозна битка. И това е битката със самия себе си. Българският народ трябва да се пребори, защото деградацията е все по-голяма. Простащината е все по-сериозна, безпардоността. Виждаме какво става в държавата, няма никакъв морал”, уточни той.

Той подчерта, че според него вината за ситуацията е обща. „Но за съжаление българите се умориха и отчаяха”.  

„Аз всеки ден се чувствам горд, че съм роден тук. Защото комуникирам с талантливи актьори, певци, танцьори -  мои колеги и талантите за мен са България. Това ми дава сила, осмисля ми живота. Истината е човека, когато е талантлив, умен и градивен”, каза Донев.

https://trud.bg/

2 Коментара

Чичо

преди 2 месеца

Пенке, мое ли ти гостуваме с дедовия в дебелото междубузие - гарантирам ти от(с)лабване без химия!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.