Кървавата вдовица от „Делта хил“ залюби млад стриптийзьор

Двамата се ширят в просторен апартамент в Лозенец, закупен от Елизабет

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/karvavata-vdovica-ot-delta-hil-zalyubi-mlad-striptiyzyor-2/134907 SvobodnoSlovo.eu
Кървавата вдовица от „Делта хил“ залюби млад стриптийзьор

Двамата се ширят в просторен апартамент в Лозенец, закупен от Елизабет

Българката Елизабет Ланге, чийто любовник Борислав Панев уби швейцарския й съпруг милионер Удо Ланге в гаража му в тузарския  комплекс „Делта хил" в пернишкото село Кладница преди две години, отново се носи на крилете на любовта, разкриват потресени близки на покойния баровец.

 

От няколко месеца Елизабет, заради която намери смъртта си 68-годишният бизнесмен и собственик на популярната верига пекарни „Хлебарят Житко“, е приютила в дома си мускулест красавец на име Мартин, бивш стриптийзьор, от група „Максимус“. Новият мъж

до кървавата вдовица се радва на щедростта на Елизабет – шофира джип “Лексус“, купен с нейни пари, и обикаля с чувствително по-възрастната от него любовница Европа и света. Наскоро двамата са се завърнали от екскурзия във Валенсия, а през февруари изкарали двуседмична почивка в Дубай.

 

Според мълвата, която обхожда Перник, Елизабет е подарила на младия си любовник Мартин заведение за бързо хранене в Созопол и двамата се гласят да изкарат цяло лято на родното Черноморие, за да наглеждат бизнеса.

 

Елизабет и Удо Ланге 

Мартин, който е бивш стриптийзьор, още няма навършени 40! Елизабет може да му бъде майка, но въпреки това двамата не се притесняват публично да демонстрират любовта си.

Всичко Това се случва още  преди съдебния процес за убийството на Удо Ланге да Ланге е приключил дори на първа инстанция", коментират в Перник разхайтеното поведение на черната вдовица.

 

Преди по-малко от две години – през август2022 г., Елизабет Ланге и 59-годишният й любовник Борислав Панев бяха арестувани за убийството на Удо Ланге, чийто труп беше открит на 11 август в гаража на имението му в баровския жилищен комплекс „Делта хил“.

Разследването установи, че швейцарецът е бил причакан от Борислав, който го ударил с електрошок във врата. След като Удо припаднал, любовникът на жена му се качил на гърдите, притискайки устата му с парцал, напоен с хлороформ. След като умъртвил Удо Ланге, Борислав старателно заличил следите си. Предполага се, че Елизабет е била свидетел на убийството, тъй като от камери за видеонаблюдение в района се вижда как мъж и жена бягат от къщата на швейцареца късно вечерта на 11 август.

 

Ден по-късно Елизабет съобщава в полицията, че е открила трупа на мъжа си, а първоначалната версия на криминалистите е, че мъжът е бил покосен от масивен инфаркт и е издъхнал на място. За това настоява и уж разстроената му съпруга, която дори лъже следователите, че съпругът и в последните десетина дни не се е чувствал добре и скоро планирал да отиде на лекар, за да го прегледат.

Аутопсия обаче установява, че ребрата на Удо са потрошени, констатирано е и нараняване на белия дроб. След извършена химикотоксикологична и съдебномедицинска експертиза е установено, че причината за смъртта на швейцарския бизнесмен е остра интоксикация с хлороформ. Така Елизабет е арестувана и разпитвана 14 часа от криминалистите. Жената посочва името на килъра на мъжа си Удо – своя доскорошен любовник Борислав, който работел във фирмата на швейцареца.

Вдовицата, естествено, категорично отрича да има общо с убийството – твърди, че само седмица по-рано тя е преустановила отношения с любовника си Борислав и че вероятно, воден от ревност, той е взел самостоятелно решение да ликвидира съпруга й.

Трите пораснали деца от предишни бракове на Удо Ланге обаче подозират, че баща им е ликвидиран по заръка на съпругата си Елизабет, тъй като научил за нейната любовна връзка с Борислав и подготвял документите за развод. Съмненията, че Елизабет стои в дъното на убийството на Удо Ланге, се подсилват и от промяната в режима на записване на охранителните камери, монтирани в двора и пред гаража на швейцарския бизнесмен. Седмици преди той да бъде открит мъртъв, камерите били настроени в режим само да снимат, но не и да записват и съхраняват запаметените видеа.

 

Сред букета от първоначални версии преобладаваше тази, че Елизабет е измислила плана за убийството на мъжа си, за да се домогне до милионите му. Двамата имат брак и според закона при смърт на единия от съпрузите вдовицата наследява половината от имуществото и дели останалата половина с другите наследници. Удо Ланге има трима синове от предишните си два брака. Богатството на убитият швейцарец се оценява на около 30 милиона лева.

 

Освен веригата от пекарни „Хлебарят Житко“, Удо Ланге е собственик и на модерна фабрика за силиконови изделия в Божурище, чийто градеж стартирал през 2017 г. заедно със сина му Фабиан. Години по-рано Удо продал на шведски консорциум първия си завод за силиконови изделия.

 

Версията, че Елизабет е поръчала убийството на швейцарския си съпруг милионер, за да се домогне до богатството му преди двамата да се разведат, обаче е отхвърлена от разследващите и обвиняем за ликвидирането на баровеца е само любовникът Борислав.

 

Съдебното дело за смъртта на Удо Ланге все още не е приключило на първа инстанция в Пернишкия окръжен съд. Интересен факт е, че като вдовица Елизабет се е конституирала като частен обвинител по процеса и дори предяви граждански иск срещу любовника си за нанесени неимуществени вреди в размер на 250 000 лева. Граждански искове от по 300 000 лв., предявиха и трите деца от предишни бракове на Удо – Фабиан, Нико и Кориин, както и братът на жертвата – Холгер.

 

Кървавата вдовица Елизабет отказа всякакви коментари пред медиите и не поддържа отношения с роднините на покойния си мъж. Русокосата вдовица с фриволно поведение вече е официален наследник на половината от богатството на Удо Ланге и щедро харчи наследството му. Елизабет все още не е напуснала дори къщата му в баровския комплекс „Делта хил“, която обитаваше съвместно с убития си мъж милионер.

След смъртта на Удо Елизабет е купила просторен апартамент в софийския квартал „Лозенец“, който обитава заедно с младия си любовник стриптийзьор.

„Най-накрая се чувствам щастлива”, обяснявала пред приятелките си веселата вдовица.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.