Кметът на София се извини по БТВ за реорганизацията в центъра

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kmetat-na-sofiya-se-izvini-po-btv-za-reorganizaciyata-v-centara/135117 SvobodnoSlovo.eu
Кметът на София се извини по БТВ за реорганизацията в центъра

Кметът на София Васил Терзиев призна, че реорганизацията на движението и паркирането в София е било грешка. В студиото на bTV той се извини и обясни, че е трябвало да бъде направено ново обсъждане с обществеността. По негови думи, грешката е, че промяната е направена на основа на стари обсъждания.

Парите от платеното паркиране в различните зони в столицата не отиват за изграждане на нови паркинги, а за субсидиране на градския транспорт, призна също Терзиев. От думите му стана ясно, че това е решение по-скоро на общинския съвет, а не на кмета и екипа му.

Има 170 карти за безплатно паркиране в София, които са раздадени от предния кмет Фандъкова и са записани само на хартия в някаква тетрадка, каза също столичният кмет.

Терзиев обясни, че на тези карти няма номера и трудно може да се установи у кого са отишли и кой ги ползва.

petel.bg

4 Коментара

Реалист

3 months before

А кинтите, бе, дето ги профукахте, още първите месеци си плащам данъците. Вместо да изчистите и да изкарате таратайките изпод носа ми, вие ги харчите за глупости или ги... крадете.

Коментирай

Посетител

3 months before

Като си разбрал че е грешка, върни старата схема на движението! Защото това не чувам да казва че ще направи! Само с едно "Извинете!" няма да стане!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.