КОГАТО ЛЪЖЕШ И СЕ ОБЯВЯВАШ ЗА ПОЛКОВНИК, А СИ ПОДПОЛКОВНИК, ЗА КАКВО Е ПРИЗНАК ТОВА?!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kogato-lazhesh-i-se-obyavyavash-za-polkovnik-a-si-podpolkovnik-za-kakvo-e-priznak-tova/133709 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО ЛЪЖЕШ И СЕ ОБЯВЯВАШ ЗА ПОЛКОВНИК, А СИ ПОДПОЛКОВНИК, ЗА КАКВО Е ПРИЗНАК ТОВА?!

Без коментар.

Освен един: когато лъжеш и се обявяваш за полковник, а всъщност си подполковник, за какво е признак това?! Комплекси, нарцисизъм или привиждане на желаното за действително?!

След като едно лице лъже за военното си звание, колко лесно може да лъже за всичко останало, което изрича?!

Съвсем друга е темата, когато обявяваш, че партията „това съм аз!“, което е друга диагностика:

Afera.bg

15 Коментара

Хахаха

2 months before

Пише се така, за да има какво Афера да коментира.

Коментирай

ШЗО

2 months before

Военен чин подполковник и полковник може да се придобие само след завършване на военна академия Г.С.Раковски. Марков няма завършена такава, а само военно училище във В.Търново, от което се излиза с гражданска специалност. Дори завършилите офицерски запасни школи, каквато Марков отново не е завършил, могат да стигнат единствено до Капитан. Последният вариант е НСО да раздава военни чинове, които са като милиционерските такива - пълна пародия и без никаква стойност. Този шут и сержант не е!

Коментирай

Боги

2 months before

На мен не ми трябваше шишкавият "благородник" да бъде изобличен от Афера. Отдавна съм наясно, че той е просто шменти капели. Не разбирам обаче, толкова ли са запушени носовете на народонаселението, че не можаха да усетят миризмата на гнило? Тук една Червена шапчица много сполучливо му даде прякор "пухльо" - комбинация между путьо и мухльо, ха-ха.

Коментирай

Борис

2 months before

"Освен един: когато лъжеш и се обявяваш за полковник, а всъщност си подполковник, за какво е признак това?! Комплекси, нарцисизъм или привиждане на желаното за действително?!" Този лъжеполковник е най-обикновен охранител от ранга на тези от охранителните фирми!"Експертизата му по НС е точно на ниво ОФ.Тези въздухари,които са му последователи ще разберат това по трудния начин!

Коментирай

Гражданка

2 months before

Не съм адвокат на никого, Със сигурност при наличието на толкова много пари, няма как всичко да е чисто. НО! Когато говорим за его и самочувствие, самата г-жа Томова не спира да повтаря девиза си : "Всичко, що е рекла Афера, все е вярно!" Ами НЕ Е ! И примерите са доста. Наистина човек трябва да контролира / не да унищожава/ егото си. Тя е добър разследващ журналист, но е пристрастна и защитава ДПС, Доган и Пеевски, в които Марков вижда основната заплаха за държавата ни. Смятам, че тук конфликтът е преди всичко на лична основа!

Коментирай

Борис

2 months before

" Когато лъжеш и се обявяваш за полковник, а всъщност си подполковник, за какво е признак това?! Комплекси, нарцисизъм или привиждане на желаното за действително?!" Ами според мен означава,че си най-обикновен мошеник с Неронов комплекс! Този лъжеполковник Марков е най-обикновен охранител от ранга на тези от охранителните фирми!"Експертизата му по НС е точно на ниво ОФ.Тези въздухари,които са му последователи ще разберат това по трудния начин!

Коментирай

Борис

2 months before

А я сакам да прашам-дека е Црвената капа-ака Червената шапчица!Да не и'свиха перките?

Коментирай

Иван Костов

2 months before

Oтносно: ШЗО Написаното от Вас не е вярно. Ами старшите офицери от МВР,НРС,НСО? Не познавате законите в РБ.

Коментирай

ШЗО

2 months before

@Иван Костов Самият аз съм запасен офицер от ШЗО Хр.Ботев и знам как се получават военни чинове. Не разбрахте ли последната част от коментара ми? Именно, че има "милиционерски" чинове, които не са военни чинове и които се раздават на килограм, като генерала от Банкя, например. Явно и в НСО може да станеш полковник административно, без дори да си завършил военна академия. Охранител с чин полковник? Пародия. Нещо неясно?

Коментирай

Шарани на килограм

2 months before

В канала на Карборански в тубата, където някои от гостите плащат такса "гостуване", можете да намерите доста шарани, които кълват на гола кукичка. Всички пляскат с перки и квичат "Напред полковник, с вас сме". Умилително!

Коментирай

Луд хахо

2 months before

Този психясал дебелак е като един от героите на Ярослав Хашек в книгата "Добрия войник Швейк". Онзи се представяше в лудницата едновременно като Кирил и Методий за да получва двойна дажба храна. Нашият герой и той така.

Коментирай

Чичо

2 months before

Следя изявите на подп. Марков отпреди 6-8 години. Тогава той още беше подполковник. Преди 4 г., където и да гостуваше, започнаха да го титулуват полковник точно мисирки като Томова! Не съм чул и досега самият той да се представя за такъв! Задавал съм въпрос към водещите, защо го наричат така - отговор никакъв! Имам такъв пост и в Афера, ама сигурно не е удобно да се напомня! И сега Томова да се прави на "яж ми .....за", идва ми в повече! Лика-прилика с глупака СМ! Мисирките го произведоха в полковник!

Коментирай

Алф

2 months before

@ ШЗО, обиждате неоснователно хиляди достойни български офицери от армията. полицията, службите, пожарната...

Коментирай

Таня

2 months before

Тлъстият "бял вълк" марков е нагъл налудничав лъжец. Внимателно следя изявите му, пълни са с измислици и несъответствия. Отвратих се от него като го гледах как се мазни на простака киро брейка. Сега е залепен за мошеника ивелин михайлов - всички заблудени, които му вярват вече трябва да се освестят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.