КОГАТО ЛУДИТЕ БЯХА НА ВЛАСТ....

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kogato-ludite-byaha-na-vlast/121950 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО ЛУДИТЕ БЯХА НА ВЛАСТ....

КОГАТО ЛУДИТЕ БЯХА НА ВЛАСТ....

Едно време баба ми ми казваше, че лудите жени се познавали по дългата, занемарена, мръсна и несресана коса и налудничав поглед. Съдейки по организъма на снимката, баба ми веднага би я пратила в заведение, където лекуват душевни болести, ама от по-тежките.

Незнайно как хора с ментални отклонения и психопатични наклонности постоянно дефилират по медиите и ни облъчват, направо заразяват с лудостта си. До степен на човек да му се доповръща, с извинение, само като им чуе именцата.

Този организъм се срамувал от българските хора. Не ги харесвала, значи, били байганьовски и просташки. Неевропейски някак си. Щот туй - съществото, е родено във Версай със златна лъжица отзад и под звуците на виенски валс! Кой знае какви диви селяндури са били предците й, тръгнала да се гнуси от народа си! Впрочем името й също селянее по краищата, едно таквоз неевропейско ми идва!

Ами, Славке, МА, и нас ни е гнус от теб. Няма по-гнусно нещо от мазен и некъпан безродник. Особено пък ако е жена. Явно физическата нечистоплътност е следствие от душевната мръсотия и гнусота в душата ти!

Европейски танци й се искали на съществото. Като вземем едно дърво......

Елена Гунчева-Гривова

14 Коментара

Митко Петров

8 months before

Браво Елена, Сърдечни поздрави!

Коментирай

Борис

8 months before

ЕЛЕНКЕ!Във всяка тв-бтв,нова,че и в бнт има по няколко "славки"!На времето,когато имаше армия,в Хасково имаше Една!полкова курва-Славка,известна на целия град!Сега армия няма,но има политици с по няколко "Славки"."Славките"са особено модни в Парламата.Та-за коя по-точно "Славка"става дума или е събирателен образ?

Коментирай

Ана

8 months before

Из ''Малкият Добруджанец'' Дора Габе ''Овчарите засвириха с кавали...Чуваш ли Петьо? Тзаи песен е на твоите прадеди. Душата им е в тази песен. Те са я пели преди 200-300 години... Тази песен нека влезе в сърцето ти, а от там в кръвта ти и в нея да остане! Никога да не я забравяш! Инак ще забравиш бащината си земя.''

Коментирай

Манол

8 months before

Става дума за д-р Слава Янакиева от НБУ. Тя ходи с дълга, винаги разрошена коса като влъхва! Да и купи някой един гребен! Такава пусната коса не отива на стара жена.

Коментирай

Става дума за д-р Слава Янакиева от НБУ.

8 months before

Тази бабичка има ли нещо общо с един въргалящ се по жълтите павета застаряващ и нечистоплътно изглеждащ господин Янакиев?

Коментирай

Де бре

8 months before

Като я е срам от нас, да ходи на запад. Ама там няма кой и чаша вода да и даде, ако похлопа посред лято на нечия порта. Нрави, какво да правиш. А пък зимно време има да тропа с крачета пред лъскавите врати на някоя западна телевизия да я поканят вътре на топло, та и там да се посрамува от нас.

Коментирай

Петра

8 months before

Елено,винаги те чета с удоволствие! Но този път се задавих от смях. Давай смело напред, правиш го добре!

Коментирай

moitoi

8 months before

Като я е срам от българите да влезе ТАМ откъдето се е пръкнала и да се ПРЕ-РОДИ от интелигентна европейска ВУЛВА!!!Никога НЕ Е КЪСНО!!!

Коментирай

Борис

8 months before

Да се произнеса пак по темата с констатация-тези Янакиевите са астрални близнаци-и двамата нечистоплътни,смърдящи на гюбре и със сбъркана ценностна и сексуална ориентация.А този Калин се прави и на богослов,за срамотия на БПЦ!

Коментирай

Констанца

7 months before

Браво, Елена! Чудесно казано!

Коментирай

Настапир Аналниев

7 months before

А на мен ми се иска да го отпраскам на Кьовеши.У-хааааа.

Коментирай

Ханко от село Осеня

7 months before

Жал ми е за Слава Янакиева. Същество, болно от омраза към собствения си народ. Като я гледам, май мрази и себе си. Но когато мразиш и презираш народа си, той ти отговаря със същото. На всяко действие следва равно нему противодействие

Коментирай

Ханко от село Осеня

7 months before

Жал ми е за Слава Янакиева. Същество, болно от омраза към собствения си народ. Като я гледам, май мрази и себе си. Но когато мразиш и презираш народа си, той ти отговаря със същото. На всяко действие следва равно нему противодействие.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.