КОГАТО ПРОСТОТИЯТА Е МОДА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kogato-prostotiyata-e-moda/136700 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО ПРОСТОТИЯТА Е МОДА

Някаква певачка, която оскверни българското знаме на прайда, се извинявала на тези, които сме се почувствали обидени. Не, не сме обидени! Възмутени и отвратени сме! От една страна, от участието на музиканти на това гнусно и пошло събитие /не ме разбирайте погрешно, аз съм "за" правата на ЛГБТ - никой да не им прави проблем, че са различни, да спят с когото и каквото си искат, стига да има съгласие, оттам нататък - другото е скверност и гнусота, имат права като всеки български гражданин - нито повече, нито по-малко/, отвращава. Защото е долнопробно. Гледките от прайда могат да накарат нормален човек да повърне /без извинение за думата/!

А това да си сложиш рокля в цветовете на българското знаме, да я съблечеш и отдолу да лъснеш по ЛГБТ дъгата и да ХВЪРЛИШ роклята, символизираща българското знаме на земята, не е обидно. ПРЕСТЪПНО Е! Дори да не отговаря напълно на състава, предвиден за престъпления срещу националните символи, то е морално престъпление. Подигравка с патриотизма и всичко българско. Подигравка с държавата. Подигравка и с българите.

Разбирам, че много певачки, поради липса на други данни, се опитват да привлекат вниманието на обществото по други, скандални начини. Но ефектът е погнуса, а не внимание.

Извиненията на певачката не ме интересуват. Интересува ме как изобщо допускаме подобна простотия на обществени места.

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Посетител

2 weeks before

Тъпата гъска заслужава само едно - пълен игнор!

Коментирай

ю''ю'ю'

2 weeks before

Всеки българин трябва да хване лъгъбътъ знамето, да го захвърли на земята и опцията е да уринира отгоре му!

Коментирай

Гъсок

2 weeks before

Тъпата гъска в курника в Сливен!

Коментирай

Гъсок

2 weeks before

Тъпата гъска в курника н Сливен!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.