Колеги от бТВ, толкова от вас сте в листата ми - ще потвърдите ли думите на Антон Хекимян

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kolegi-ot-btv-tolkova-ot-vas-ste-v-listata-mi-shte-potvardite-li-dumite-na-anton-hekimyan/117308 SvobodnoSlovo.eu
Колеги от бТВ, толкова от вас сте в листата ми - ще потвърдите ли думите на Антон Хекимян

В условията на свободен медиен пазар, вика Хекимян, не може дадена тема да липсва от бТВ. Това следва да бъде обяснение, че нямало цензура. 

Ма как да не може да липсва, бе? Години наред Барселонагейт липсваше. ЦУМгейт никога не беше обяснен - защо е скандал. “Ти си го избра” мина и замина като банална реплика, а не като начин на управление на държавата и вмешателство на Борисов в съдебната власт. 

Колегите от бТВ били нападнати, а те можели да кажат, че няма упражняван натиск върху тях. 

Ама хайде, бе колеги от бТВ, толкова от вас сте в листата ми - ще потвърдите ли думите на Антон Хекимян, че сам сами, без вмешателство, без обяснения, че някой е звънял по телефона на бившия ви началник, сте си избирали и изработвали темите? Как па никой не се сети да направи едно бТВ Репортерите за Барселона или за “Ти си го избра”? 

Иначе всичко разбрах: човекът ходил от Денкоглу до ФЖМК. Така заобичал София. Трогателно.

Полина Паунова 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.