Колко ли емоджита е пратил Гешев днес на „Pa ri Sevi Boiko“

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kolko-li-emodzhita-e-pratil-geshev-dnes-na-pa-ri-sevi-boiko/7791 SvobodnoSlovo.eu
Колко ли емоджита е пратил Гешев днес на „Pa ri Sevi Boiko“

Главният прокурор Иван Гешев има повод да пие едно малко тази вечер. Ремъркето му „олекна“ значително, след като депутатите гласуваха окончателно подопечното му Бюро за защита да отиде под шапката на правосъдното министерство.

Съдейки по зачестилите му „командировки“ до правната комисия в НС, докато се обсъждаше бъдещето на Бюрото, можем да предположим, че и днес дебатите по темата са го заинтригували сърдечно. От чат-комуникацията му с пиарката на Бойко Борисов стана ясно, че Бюрото е приоритет и за двамата. А емотиконите на Гешев красноречиво ни показаха, че разискванията за охранителното му звено адски са го забавлявали. Късметлия се оказа Гешев, от днес работата му олеква и няма да му се налага вече да се кахъри за съдбата на въоръжените брадати мъжаги. Къде са нахлули, ама дали само са пристъпили...

Край, него хич не го засяга. След като е чул за тази свобода, надали се е въздържал и като нищо може да е пуснал поне няколко кискащи се емоджита на „Pa ri Sevi Boiko“, пардон „Pi ar Sevi Boiko“, придружени с текст „„6eherezada, sega 6te imam vreme I za teb“ . После на усмихнато личице да е написал доуточнение: „No ne v onzi smisal“. Като нищо след тези думи неочаквано да го е погледнало плачещо човече. Като нищо, но едва ли ще се случи заканата. Само за това спасение си струва и "Pa ri" също да му удари по едно.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.