Колкото повече евроатлантическите ценности навлизат в България, толкова повече се увеличава процентът на русофилите

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kolkoto-poveche-evroatlanticheskite-cennosti-navlizat-v-balgariya-tolkova-poveche-se-uvelichava-procentat-na-rusofilite/116323 SvobodnoSlovo.eu
Колкото повече евроатлантическите ценности навлизат в България, толкова повече се увеличава процентът на русофилите

Психолозите са в шок! Колкото повече евроатлантическите ценности навлизат в България, толкова повече се увеличава процентът на русофилите. Колкото повече привилегии се дават на ЛГБТ, толкова по-консервативни стават българите.

Колкото повече ни убеждават, че украинците с джиповете са клети бежанци, толкова повече споменаваме майките им. Колкото повече ни убеждават в правотата на Зеленски и н....те на Азов, толкова повече се увеличават надяващите се Путин да ги завре където слънцето не свети.

По-голямата част от човечеството има базови инстинкти за самосъхранение. И когато започнат да го убеждават, че няма нищо опасно в бомби с обеднен уран, става скептично. Когато започнат да го убеждават, че САЩ имат интереси в другия край на планетата, започват да се чудят. Когато в името на свободата на словото арестуват, блокират и мачкат, си задава въпроси. И когато вижда палач, който го унищожава, е склонно на неистова съпротива.

Затова нещата са с предизвестен край. САЩ са тумор, който разнася метастази. И скалпелът трябва да е докрай!

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Посетител

преди 2 месеца

Напълно съгласен!!!

Коментирай

Име Email

преди 2 месеца

Добро утро!

Коментирай

Констанца

преди 2 месеца

Напълно съгласна!

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

И аз така, не прочетох Павлик Морозов,Тимур и неговата команда,Овчарчето Калитко и най вече култовата Митко Палаузов .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.