КОНТРАБАНДИСТЪТ СТЕФАН ДИМИТРОВ НА ПАСКАЛ НОСИ ПЪЛНИ ЧАНТИ НА ЖИВКО КОЦЕВ В МВР! И АСЕН ВАСИЛЕВ Е ЗАКОВАН! /ВИДЕО/

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kontrabandistat-stefan-dimitrov-na-paskal-nosi-palni-chanti-na-zhivko-kocev-v-mvr-i-asen-vasilev-e-zakovan-video/131352 SvobodnoSlovo.eu
КОНТРАБАНДИСТЪТ СТЕФАН ДИМИТРОВ НА ПАСКАЛ НОСИ ПЪЛНИ ЧАНТИ НА ЖИВКО КОЦЕВ В МВР! И АСЕН ВАСИЛЕВ Е ЗАКОВАН! /ВИДЕО/

Какво стои зад скандалните снимки на бившия вътрешен министър Бойко Рашков и главния секретар на МВР Живко Коцев с обвинени за контрабанда?

АФЕРА публикува снимки на пачки евро, за които твърди, че са открити в къщата на обвинения за контрабанда Стефан Димитров, арестуван по акцията на ДАНС и КПКОНПИ заедно с шефката на Митниците Петя Банкова. Има и други снимки в АФЕРА, а на всички тях свързващо звено е пудел.

Предстоят ли арести на политици от ПП? На какво се дължи истеричната реакция на хора от ППДБ в защита на Живко Коцев и арестувана Банкова?

Службите са „заковали“ Асен Василев? Връщат сочения за контрабандист Паскал в България?

Живко Коцев вече е „протичал“ покрай други контрабандисти?

Единият от контрабандистите носил пълни чанти на Коцев в МВР?

Има ли нещо общо „Пътя на Копринката“ с разбития канал?

Всичко това и още от Веселина Томова в ИнтервюТО за Ивелин Николов.

afera.bg

2 Коментара

Леле кво вълнение

4 months before

Абе кво се правят тия на изненадани, възмутени и луди..... че първо милионите от контрабандата прибираше БоЕко Банкята ( тоА дето управлява 15 години и сега направи пак правителството на Главчев, същият от Банкя), после милионите от митниците ги прибираше тоя натУвец и триморец от президенството Румен Радев през неговите служебни правителства ( който Румен Радев също се готви за бъдещ премиер с неговата партийна) и авера му Копринков (имаше снимки даже на размяна на пликове), сега естествено точат милионите новите на власт Асен Василиев и Кирил Петков....Откъде мислите са им безбройните имоти и милионите по швейцарските банки и офшорните сметки на всички тия ВЕЧНИ държавни служители на държавни заплати!?!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.