Кой е лекарят удостоверил смъртта на Ангел Христов. Без такова удостоверение, общината не може да издаде смъртен акт

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/koy-e-lekaryat-udostoveril-smartta-na-angel-hristov-bez-takova-udostoverenie-obshtinata-ne-mozhe-da-izdade-smarten-akt/111217 SvobodnoSlovo.eu
Кой е лекарят удостоверил смъртта на Ангел Христов. Без такова удостоверение, общината не може да издаде смъртен акт

Кой е лекарят удостоверил смъртта на Ангел Христов. Без такова удостоверение, общината не може да издаде смъртен акт.

Интересно защо никой не припомни, че братя Галеви излязоха на светло със сдружение "За Дупница", с което се засилиха към общинската власт /бтв грешно съобщиха, че са се кандидатирали за депутати/. С това сдружение те поведоха война с тогавашния кмет на Дупница, а някои "велики" журналисти тогава правиха безкритични интервюта с тях, без дори да намекнат за престъпленията, за които са били разследвани.

Галеви са известни като лидери на "бандата на офицерите" от 90-те, като всичките им дела за тормоз и рекет от този период завършват с оправдателни присъди.

"Вярваме в българската съдебна система, защо да не вярваме",

гордо ми обяви Пламен Галев през 2007а. Вярно, че няколко години по-късно Ангел Христов и Пламен Галев получиха 5-годишна присъда, но успяха да се изнесат преди да бъдат арестувани.

В един от репортажите, които правих от интервюто в имението в Ресилово, стана дума и за скоро изчезнал играч от ъндърграунда, който се беше изпарил след среща с тях. Те ми отговориха, че да, видели се, но го изпровидили да си ходи. Звучаха самодоволно.

Помня, че ги питах дали се притесняват, че и тях някой ще да ги викне на среща, от която няма да се върнат.

Пламен Галев се засмя и отговори:

- Ние сме мнителни, няма да ни се случи.

Явно и на тях, или поне на единия, в крайна сметка мнителността му е изневерила.

Миролюба Бенатова

1 Коментара

Сенека

преди 3 месеца

Помним. Човек не трябва да си въобразява, че е нетленен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.