Който извади меча от ножницата трябва да има смелост да го развърти

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/koyto-izvadi-mecha-ot-nozhnicata-tryabva-da-ima-smelost-da-go-razvarti/110445 SvobodnoSlovo.eu
Който извади меча от ножницата трябва да има смелост да го развърти

Който извади меча от ножницата трябва да има смелост да го развърти.

Беше отправен политически призив за излизане на политиката от прокуратурата. Главният прокурар Гешев се съгласи! И обеща, че до броени часове ще изрита политиката от прокуратурата след като така са решили големите политически боклуци. Миг след това изявление Демократична България / ПП, като и ГЕРБ, преговарят с ГЕШЕВ за връщане на политиката в прокуратурата. Веднага. Прибиръзано било тяхното решение, защото все още не им се ходи в затвора.

Затова ви казвам другарю Гешев, бийте желязото докато е горещо! Бийте, за да ви уважават.

Николай Марков

2 Коментара

moitoi

преди 11 месеца

Преди 2 години останахме с Юмрук в устата!!! Сега да не останем само със Скъсана ОСТАвка...!!! А след време НЯКОИ да си късат Ризите и да викат ...Грешник...Грешник!!! Пепелта от НАС!!!

Коментирай

Мина

преди 11 месеца

Игра. Театър. Цирк. С външна благословия. Верно ли се връзвате? Идеята е да продължавате да сте заблудени, че имате избор и някакви се бият помежду си. Когато фокусникът разиграва картите с едната си ръка- погледнете какво прави другата. Все се надявах, че има конспиролози все още…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.