Кръчмарите гонят любовника на Деница Сачева, Ричард Алибегов станал слуга на ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/krachmarite-gonyat-lyubovnika-na-denica-sacheva-richard-alibegov-stanal-sluga-na-gerb/7044 SvobodnoSlovo.eu
Кръчмарите гонят любовника на Деница Сачева, Ричард Алибегов станал слуга на ГЕРБ

Председателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов, по-известен като любовник на красивата гербаджийка Деница Сачева, ще бъде прокуден от поста.

Защитникът на заведенията, който се биеше в гърдите, че пази правата на ресторантьорите, е бил бламиран, като оставката му била поискана на събрание на асоциацията.

Дори колегите му вече прозряха, че Тарзан от „Алиекспрес” изпълнява политически поръчки на ГЕРБ и не работи за благото на заведенията. От бранша са категорични, че Алибегов с всичките си действия дотук е маскирал политически решения, пише Лупа.бг.

Ресторантьорите са се надигнали срещу него и са безкомпроминси в желанието си той да напусне председателския пост.

Последните действия на Алибегов отново бяха свързани с нахъсване за протести. Преди две седмици той обяви, че браншът ще протестира из цялата страна ежедневно.

Факт е обаче, че през последната седмица Алибегов липсва от общественото пространство, което вече има своето обяснение.

vest.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.