ЛЪЖЛИВ ПОЛКОВНИК, ТИ ТЪП КАТО ГАЛОШ ЛИ СИ, ИЛИ „АМЕРИКАНСКИ ШПИОН“ И КОЕ ОТ ДВЕТЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПРИЗНАЕШ, ИЛИ И ДВЕТЕ?!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/lazhliv-polkovnik-ti-tap-kato-galosh-li-si-ili-amerikanski-shpion-i-koe-ot-dvete-ne-mozhesh-da-priznaesh-ili-i-dvete/137505 SvobodnoSlovo.eu
ЛЪЖЛИВ ПОЛКОВНИК, ТИ ТЪП КАТО ГАЛОШ ЛИ СИ, ИЛИ „АМЕРИКАНСКИ ШПИОН“ И КОЕ ОТ ДВЕТЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПРИЗНАЕШ, ИЛИ И ДВЕТЕ?!

На 22.04.2024 АФЕРА публикува:

СЕЛСКИ ОСТАП БЕНДЕР С НАРЦИСТИЧНО „ВЕЛИЧИЕ“, КЪДЕ СЕ КАТЕРИШ ПО ГЪРБА НА „АФЕРА“, БРЕ?! ЕДНА ПЕПЕЛ КАТО Я ДУХНЕШ, ВЛИЗА … ОТЗАД! НЕКОЙ СИ ИВЕЛИН ОТ СЕЛО ВЕТРИНО АКЪЛ ЩЕ ДАВА КОЯ МЕДИЯ БИЛА НЕЗАВИСИМА И С КОГО БИЛА ПРИЯТЕЛ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! КЛОУН!

Същият ден „Величие“ откри предизборната си кампания във Фестивалния комплекс във Варна и Ивелин Михайлов пред пълна зала обяви моето име и сайта ми АФЕРА като … „ОПГ“!

Тогава написах за лъжливия полковник, седящ до него:

И прогнозирах: „От „величието“ до „падението“ разстоянието е ужасно кратко.“.

АФЕРА пак излезе права – ужасно кратко беше. И се случи.

От вчера подполковника „бял вълк“ пищи, че Ивелин Михайлов бил финансов измамник и пита подръжниците му: „Абе, вие нормални ли сте?“, че го поддържат.

И сега от упор питам въпросния лъжлив полковник:

Подполковник „бял вълк“, който щеше да е с Ивелин Михайлов „рамо до рамо до затвора или гроба“, ти тъп като галош ли си, или „американски шпион“ и кое от двете не можеш да признаеш, или и двете?!

Човек, който акламира, че е цар на спец. комбинациите, откровен тъпак ли е, че отива САМ в партия, за която би трябвало да знае и поради ПУБЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ, че е свързана с финансова пирамида и финансова измама? И не само я прегръща тази финансова измама „с цялото си сърце“, ами и започва да храчи брутално, да клевети и лъже отвратително по мен и АФЕРА, защитавайки същата тази финансова измама, както от вчера я нарича!

Ако не е тъпак този лъжлив подполковник, то „американски шпион“ ли е, който го навряха в тази партия с две задачки, за които единствена АФЕРА писа и поради тази причина още тогава Марков изпадна в истерия срещу мен и АФЕРА – едната на янките – да обезсили русофилската „Възраждане“, което и се случи и втората – на определени властови кръгове у нас – да не стане Възраждане втора политическа сила, за да не се засили мощта на Боко Тиквата, който задкулисно е на „договорились“ с Коцето.

Кое не може да признае подполковника – едното или другото, или и двете. И сега манипулативно, с трик, вървящ единствено пред лековерното ехале, се прави как показал „инженеринга на дълбоката държава“. Само идиоти могат да вярват на такива психопатийни нарцистични глупотевини.

Значи – месеци наред си „брат по оръжие“ с финансовия измамник, и когато не стане на твоята – да оглавиш бащина дружина, за да свършиш докрай зададената ти задачка, изведнъж „откриваш“, че братът ти по оръжие бил финансов измамник.

Тия пинизи, лъжлив полковник, можеш да ги пускаш само на ахмаците, които безкритично като овце ти ръкопляскат. Не на нас.

Аз не съм Симон Милков, който да ти се хили насреща и да кима хрисимо. Изля кофи с помия върху мен, че съм „афера пеевска“ и какво ли не.

Afera.bg

1 Коментара

Таня

2 months before

Нещо не ми се връзва. Ако марков е вкаран във Величие от янките, за да обезсили Възраждане, тогава защо ги саботира, можеше да продължи да им играе играта и да се прави на русофил. А ако определени кръгове не искат да се засили мощта на Баце, тогава защо марков искаше да накара Величие да гласуват с ГЕРБ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.