Лена Бориславова блокира сметките на Слави

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/lena-borislavova-blokira-smetkite-na-slavi/53846 SvobodnoSlovo.eu
Лена Бориславова блокира сметките на Слави

Юридическият екип на Лена Бориславова е успял да наложи запор над сметките на „Седем осми“ АД на Слави Трифонов. Блокирането на средствата на лидера на „Има такъв народ“ е по гражданското дело за клевета и уронване на името, научи „Фрог“ от източници от Софийския градски съд.

Засега не се знае дали сумата по сметките е по-голяма от исковата молба и дали в бъдеще ще отменят част от запора до размера на иска.

Лена Бориславова, кандидат-депутат на „Продължаваме промяната“ в 24-ти МИР в София заведе гражданското дело срещу сценаристите на Слави Трифонов заради творението им „Песен за Лена“. То беше тиражирано в социалните мрежи и партийната телевизия „7/8“, и предизвика силно възмущение заради цинизма, махленския „хумор“ и крадената музика.

Срещу фирмата на Слави има образувано и производство за дискриминация в Комисията за защита от дискриминация (КЗД). То обаче не е от името на Бориславова, а по сигнал на юрист от Комитета на ООН по премахването на дискриминацията спрямо жените.

https://www.burgasinfo.com/

5 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Женски манастир. Игуменката към новодошлите послушници: - Сестри мои, която от вас е видяла мъжките срамотии, моля да си измие очите в този леген със светена вода! Която е пипала-да си измие ръцете. Глас от тълпата: - Може ли да си изплакна устата, преди някоя да си е измила задника?

Коментирай

moitoi

преди 1 година

Greta Thunberg will be among the eight honorary doctorates given by the university's Faculty of Theology on June 9. Thunberg is a 20-year-old environmental activist from Sweden who has attained global name recognition for her climate change activism. Грета Тунберг ще бъде сред осемте почетни докторски степени, присъдени от Теологическия факултет на университета на 9 юни. Тунберг е 20-годишна екологична активистка от Швеция, която е получила световно признание за своята активност срещу изменението на климата. ГОСПОД да си прибере ВЕРЕСИИТЕ!!!

Коментирай

зоя

преди 1 година

Лена Бориславова блокира топките на Киро и сметките на Слави

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.