Лена Бориславова подозира МВР като поръчител на кражбата на джипа й – трябвало да й сложат подслушвателно устройство

Съветничката на Кирил Петков обяви за продан джипът, който бе откраднат и изоставен в нива

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/lena-borislavova-podozira-mvr-kato-porachitel-na-krazhbata-na-dzhipa-y-tryabvalo-da-y-slozhat-podslushvatelno-ustroystvo/132081 SvobodnoSlovo.eu
Лена Бориславова подозира МВР като поръчител на кражбата на джипа й – трябвало да й сложат подслушвателно устройство

Съветничката на Кирил Петков обяви за продан джипът, който бе откраднат и изоставен в нива

Семейният джип „Тойота“ RAV4 на Лена Бориславова и депутата от ПП – Мирослав Иванов, е обявен за продан. Припомняме, че в средата на март возилото бе откраднато от неизвестни за момента апаши пред дома им в столичния квартал „Лагера“ и открит седмица по-късно, зарязан в нива в ж.к. „Люлин“

 

Въпреки че японското возило на бившата съветничка и говорител на Кирил Петков бързо беше открито от СДВР и върнато на собственичката й, Лена Бориславова вече не се качва зад волана, а е изявила желание за продаде джипа и да купи друг от същия модел, разкриват активисти от ПП.

 

Според думите им Лена Бориславова била твърдо убедена, че кражбата на джипа е свързана с противоборството между вече бившия главен секретар на МВР Живко Коцев и министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и че возилото е задигнато по поръчка на МВР, за да бъде монтирано в колата й подслушвателно устройство.

Лена Бориславова минава за близка до уличения във връзка с контрабандистите Паскал и баща и син Димитрови бивш главен секретар на силовото ведомство Живко Коцев. В първите дни след избухването на корупционния скандал Лена обяви, че на лицето на Живко Коцев е изписано, че той е честен човек.

 

Лена и Миро повече не се качват в „Тойота“-та, която им беше открадната и седмица по-късно върната, защото подозират, че във возилото е монтирано подслушвателно устройство. Те ползват колата на свой приятел, докато успеят да продадат джипа и да си купят нов“, разкрива функционер на „Продължаваме промяната“.

 

Съмненията на Лена Бориславова, че кражбата на возилото й е режисирана се подхранват и от липсата на задържани по случая. Според обявлението на МВР джипът е бил старателно почистен от следи с белина и с перилни препарати от апашите преди да го зарежат в нива насред ж.к. Люлин“ и поради тази причина не можело да се установи кои са автори на дръзката кражба.

 

По всяка вероятност автори на кражбата на джипа на Лена са предсрочно освободения от затвора бандит от „Наглите“ Данчо Релето и джамбазите Софиянеца и Пирона. Въпросното трио разполага с техника за прихващане на сигнал, отключване и запалване на автомобили от японските марки „Тойота“, „Мазда“ и „Нисан“.

 

Преки доказателства срещу Релето и сподвижниците му обаче няма и те не могат да бъдат арестувани и подведени под отговорност за поредната дръзка кражба на скъпоструващ автомобил. Към днешна дата Данчо Релето от „Наглите“ е под домашен арест за друга кражба на автомобил, но не е оборудван с електронна гривна на крака.

 

Мнителната Лена, а и други депутати от „Продължаваме промяната“ застъпват в неофициални разговори тезата, че високопоставени ченгета или агенти на ДАНС са насочили автокрадците към возилото на излязлата в отпуск по майчинство Бориславова, за да монтират впоследствие в купето на автомобила подслушватели. „Лена не води телефонни разговори по права линия, а използва мобилни. приложения, чрез които разговорите й не могат да бъдат подслушани, тъй като са криптирани. Заради това е напълно възможно джипът й да е бил откраднат, за да инсталират ченгетата в него подслушватели“, твърдят запознати от редиците на „Продължаваме промяната"

Източник: Уикенд

2 Коментара

Аква

преди 1 седмица

Ръководителят на Националната полиция на Украйна Иван Виховски внезапно и неочаквано обяви вчера, че децата, за чието отвличане Украйна по-рано обвини Русия, са намерени . В Германия. 161 деца.

Коментирай

Аква

преди 1 седмица

Ръководителят на Националната полиция на Украйна Иван Виховски внезапно и неочаквано обяви вчера, че децата, за чието отвличане Украйна по-рано обвини Русия, са намерени . В Германия. 161 деца.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.