Лена vs. Кремена заради въображаем разговор с Джак Никълсън за Лорер

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/lena-vs-kremena-zaradi-vaobrazhaem-razgovor-s-dzhak-nikalsan-za-lorer/136213 SvobodnoSlovo.eu
Лена vs. Кремена заради въображаем разговор с Джак Никълсън за Лорер

Бившата говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова и бившата депутатка от "Продължаваме промяната - Демократична България" Кремена Кунева се сдърпаха в социалните мрежи заради коментар на Кунева по адрес на някогашния министър на иновациите Даниел Лорер.

Кунева пише, че не е редно Даниел Лорер да влезе в 50-ото Народно събрание (НС), а здравният специалист доц. Антон Тонев - не. Кремена Кунева беше народен представител в 48-ото НС от групата на "Демократична България". По това време Антон Тонев бе депутат от групата на ПП.

Тъй като на последните предсрочни парламентарни избори на 9 юни Лорер водеше листата на коалицията ПП-ДБ във Варна, дори и Тонев да бе получил достатъчно преференции да размести списъка, водачът няма как да бъде изместен. Въпреки това Кунева се възмущава, че Лорер е "влязъл в НС вместо Тонев", който според нея е един от малкото, които са "бутали тежките камъни в здравеопазването".

В сюрреалистиен въображаем разговор с актьора Джак Никълсън бившата депутатка се възмущава как такъв "напън за влизане" в парламента, като този от страна на Даниел Лорер, отдавна не е бил виждан. Кунева отбелязва, че освен в листите за НС на ПП-ДБ, Даниел Лорер беше и кандидат-евродепутат.

"А знаеш ли, че от сектор здравеопазване в ПП-ДБ остана само д-р Симидчиев", пита Кремена Кунева. "Кремена, важното е, че нещо все пак се е променило към добро" - Джак Никълсън "отговаря".

Под публикацията ѝ Лена Бориславова реагира остро и защитава честта на съпартиеца си Лорер:

"Кремена, наистина ти се чудя. Защо атакуваш човек, който нищо не ти е взел? Защо се заяждаш толкова грозно с Лорер? Да, не е лекар, но има други знания и умения, с които може да е ценен в парламента? Лорер ли от всички 240 депутати ти вади душата? Наистина? Бих те помолила да се огледаш пак."

Кремена Кунева отговаря, че не е нужно "някой да ѝ вземе нещо", за да го критикува:

"Извинявай, но не разбирам наистина, и ако ти се чудиш на мен, би било добре и съвсем приятелски да ти кажа, че 90% от избирателите ви се чудят за Лорер. От момента, в който каза за Пеевски, че се е променил за доброто на България, предполагам, че станаха 99%. Аз не знам този човек какво е направил, не знам какви са му уменията, може да е прекрасен човек и приятел - нямам никаква представа. Като политик обаче е търпян прекалено дълго от цялата общност, пред която така и не показа с какво точно е толкова ценен. Ще се радвам да разбера. Да ме убеди някой в обратното."

Кунева пише на Лена Бориславова, че това, което истинстки "ѝ вади душата", е че ПП-ДБ не са си взели поука от ситуацията след вота 2 в 1 на 9 юни, когато коалицията изгуби над 50% от избирателите си спрямо предходните парламентарни избори през април 2023 г.

https://offnews.bg/

3 Коментара

До ЧШ ...

2 months before

Все пак хубаво е как Лена vs. Кремена са се хванали за косите ... Обещава да е интересно ... Ще хвърчат пера и прашки ... :)

Коментирай

овенко дамугонабутев саборетинов - съвременен комсомолец

2 months before

И парапети .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.