Лили Иванова ще звучи на живо в цял свят

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/lili-ivanova-shte-zvuchi-na-zhivo-v-cyal-svyat/145203 SvobodnoSlovo.eu
Лили Иванова ще звучи на живо в цял свят

На 14 декември, точно в 20:30 ч., „Арена 8888 София“ ще стане домакин на един от най-очакваните концерти на годината – големият финал на турнето на Лили Иванова. Този път вечерта ще бъде незабравима не само за зрителите в залата, но и за всички българи по света, благодарение на иновативната българска стрийминг платформа за изкуство 7Arts.

За първи път феновете ще имат възможността да гледат събитието на живо в реално време, независимо къде се намират. Закупилите виртуален билет ще могат да се насладят на концерта от телефон, таблет, лаптоп или телевизор в рамките на 48 часа от началото му.

Билети за онлайн събитието вече могат да бъдат закупени от чужбина, докато в България ще бъдат пуснати след изчерпване на местата в залата.

Както винаги, на сцената до Лили Иванова ще застане впечатляващият екип от талантливи музиканти на LI Orchestra. Концертът ще бъде съпроводен от Оркестъра на Софийската опера и балет под диригентската палка на Константин Добройков, а Ангел Дюлгеров ще влезе в ролята на музикален продуцент и аранжор. На сцената ще се качи екип от над 80 човека. 

Публиката ще има възможност да се наслади и на виртуозите Орлин Цветанов на цигулка, както и на Огнян Енев, който ще омагьоса публиката с пиано, тромпет и саксофон. Ще видим и чуем още Иван Йорданов – Чери с изразителната си китара, ритмичният гръбнак на групата – Росен Ватев на барабаните и Христо Михалков на бас китарата.

Хармоничните гласове на LaTiDa ще добавят допълнителна красота към вечните хитове на примата. Творческото оформление на концерта е възложено в ръцете на Марвин - шоу продуцент, работил със световните звезди Роби Уилямс и Мадона.

От 15 години той отговаря и за шоу програмите на песенния конкурс „Евровизия“. 

Събитието, кулминация на музикалния календар за 2024 година, обединява на живо феновете на Лили Иванова, както в залата, така и пред екраните, където и да се намират по света.

7Arts от своя страна, демонстрира лидерство в иновациите и предоставянето на качествено съдържание на глобалната българска общност. Концертът на Лили Иванова се нарежда сред най-големите събития, които стрийминг платформата 7Arts.bg има удоволствието да излъчи. 

 

ПОВЕЧЕ ЗА 7ARTS:

7Arts.bg е единствената платформа в България, която събира на едно място огромно разнообразие от изкуства както от родната сцена, така и от световната. Компанията работи с някои от най-престижните български и световноизвестни културни институции.

Платформата излъчва на няколко езика в цял свят. Желаещите да гледат изкуство могат да го направят по няколко начина - чрез закупуването на месечен или годишен абонамент те получават достъп до целия каталог на 7Arts.bg; чрез наемане на конкретно заглавие, което им дава възможност да гледат премиерни заглавия извън каталога или чрез закупуване на виртуален билет за събитие на живо.

Освен грандиозния концерт на Лили Иванова, можете да се насладите и на предстоящите събития на Тоника СВ, Софийската филхармония, Врачанската симфониета и на още много други културни прояви от тук: https://bit.ly/409DlHg\

https://epicenter.bg/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.