Любомир Аламанов: Гербер думите си мени, но практиките никога

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/lyubomir-alamanov-gerber-dumite-si-meni-no-praktikite-nikoga/112098 SvobodnoSlovo.eu
Любомир Аламанов: Гербер думите си мени, но практиките никога

Както са казали старите хора: Гербер думите си мени, но практиките никога. Две седмици. Само две седмици издържаха. Само две седмици се правиха на демократи и евро-атлантици. А като решиха, че всички сме се разсеяли, започнаха със старите номера. Между две четения, тихо, без обществено обсъждане, без оценка на въздействие, както в мракобесните времена на управлението си.

"Предлага се например всеки, който иска достъп до обществена информация, вече да се идентифицира и с ЕГН, както и да трябва да доказва правен интерес или "членство в местна общност", за да получи търсената информация." Т.е. например, журналист от софийска медия не може да разследва безобразията с Пловдивския панаир.

"Предвижда се също първичната счетоводна документация да не се смята за обществена информация. Това означава да потънат всички документи за плащания на публични средства, както и от европейски фондове."

Някой май се готви за местни избори и да усвоява тайно евро-милиарди, докато се прави на демократ?

Може би се чудите защо последните дни герберите мълчат по обществени въпроси, като изстъпленията на псевдо-патриотите, скандалното поведение на техните хора в Прокурорската колегия и ВСС като цяло, разкритията какви глупости е правил служебният кабинет на Радев и т.н. Е, сега имаме отговор. Това са правили, подготвяли са законопроект, който да запуши възможността да има нормален контрол върху изразходването на публичните средства.

Да, точно така прецакаха възможността за реформи през 2015 г.

Да, точно така прецакват всеки път възможността да станем нормална държава.

Да, точно така ни прецакаха 15 години от живота

Има, обаче, една малка разлика. Сега хората знаят. Сега всички виждат кой какво прави.

Сега всички виждат коя е ретроградната структура, която иска да скрие всичко, за да може да краде и да спре нормализирането на държавата.

Сега вече знаете. И това ще ви помогне да решите как да гласувате на идващите избори.

frognews.bg

5 Коментара

rusnak

преди 10 месеца

Тоя сбъркан соросоид да си погледне шизофрениците, после да съди за другите. Колко пъти връщахте Тиквата на власт бе, боклук?

Коментирай

Зелена брада

преди 10 месеца

АлаБалов, АлаБалов, на вас психодесните жълтопаветници със селски произход все нещо ви пречи! Ами пречи ви липсата на мозък, алчност и селските комплекси.

Коментирай

Димитър

преди 10 месеца

Аламанов, гледай си "цветните хора", на които се възхищаваш, а на нас не давай акъл! Защо изобщо те публикуват тук? Повечето читатели тук винаги са знаели за кого да гласуват, или най-малкото за кого да НЕ гласуват! Нямаме нужда от соросоидни напътствия!

Коментирай

Стъкмистик

преди 10 месеца

Скъпи ми разноцветен и разнополов Алабалов, ние гласуваме за Възраждане, макар и отвъд океана. А идиотиите на моя канадскии сънародник про100то Кире не можеш да изпереш и с вряла вода.

Коментирай

Жоро

преди 10 месеца

Е нали вече сте в коалиция с Тиквун ,що ревеш

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.