Малко е да кажа, че съм отвратена - от вулгарната проява на Манол Пейков и от реакцията на последователите му. Примитивни хора.

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/malko-e-da-kazha-che-sam-otvratena-ot-vulgarnata-proyava-na-manol-peykov-i-ot-reakciyata-na-posledovatelite-mu-primitivni-hora/109573 SvobodnoSlovo.eu
Малко е да кажа, че съм отвратена - от вулгарната проява на Манол Пейков и от реакцията на последователите му.  Примитивни хора.

Малко е да кажа, че съм отвратена - от вулгарната проява на Манол Пейков и от реакцията на последователите му.

Примитивни хора.

Борис Станимиров: “Късопишковщината на онези, които хвърлят страната в избори след избори е причината за огромния ръст на "Възраждане" и за упадъка на парламента до гротеска.

Направете се пак на интересни, играйте на "всичко коз" с 60 мандата зад гърба си, пратете страната пак на избори през юли, върнете властта обратно на Радев. На новите_нови избори на Костадинов ще му порасне до 50 мандата, а ППДБ ще намалее до 50 мандата. Така зорлем и от глупост ще превърнете Възраждане от популистка партия в изолация, каквато е сега, в незаобиколим фактор, който по неизбежност ще стане част от уравнението. И вината за това няма да е на Костадинов, нито на Радев, а на който им дава баницата. Дава им я отново и отново, тика им я настойчиво, тъпо и упорито.”

Соня Колтуклиева

3 Коментара

аналитичка

1 year before

Абе Сонче, абе Колтуклиева, какво лошо виждаш в това, че на Костадинов ще му порасне? Нали не се плашиш от големи... мандати?)))

Коментирай

@аналитичка

1 year before

Тамън и аз това щях да питам Сончето!

Коментирай

moitoi

1 year before

Не зная защо всички ТЕ плюят по ПОПУЛизма а се кълнат в ИМЕТО на НАРОДА!??!? Популизмът е Враг на КОРПОРАТИЗМА!!!Нали??? Този термин излезна на мода като Обида след падането на Берлинската Стена/фасадния Капитализъм/...???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.